buges22 Kızlar geçen gün kaynanamdaydım sürekli cocuk doymuyor diyip sütünden hariç mamafa ver diyip durdu ben tabiki emziriyorum mama vermiyorum ama akşama kadar bebeğimi emzirdiğim zaman sütüm gelmiyor gibi göğsümü sağmaya calısıyorum hiç süt gelmiyor damla halinde geliyor acaba sürekli emdiği için süt mü kalmıyor memede sonradan doluyor anlamıyorum anneler bans yardımcı olurmusunuz sizce mama vermelimiyim
Yoncalya buges22 bebeğinizi tarttırın veya bir göğsünüzü 3saat emzirmeyip elektrikli pompa ile sağın en az 50 cc olması gerekir sütünüzün yetip yetmediğini anlayacağınız başka yöntemi yok
nazanay buges22 Doktor kontrollerine gidiyor musunuz duzenli sekilde? Gelisimi iyiyse sutunuz yetiyordur.
Elvin08 buges22 sürekli emdiği zaman göğsünün doluluğunun olmaması çok normal.Ara vermesi lazım ki doluluğu hissedesin.Bezinden anlarsın doyup doymadığınj gelişimde de sıkıntı yoksa kimseye kulak asma
Asyaaihsnser Yoncalya yaa bu yöntemle mi anlaşılır benimde kesiliyor galiba nasıl öğrendiniz bu yöntemi acaba bi de emzirdikten 3 saat sonra mı bekliycez
Hlydnz Bebeğinizin kilo ölçümüne göre sütün yetip yetmediği belli olur doktor verirse mama alın sağmakla gelmiyor diye gerilmeyin emzirin bol bol ya da sağım yapın bol su için
Hmrgnyy Günde ne kadar çişli bez alıyosun 5 6 kereyse yetiyordur sütün, benimde akşama doğru yumuşuyo göğsüm, ama gece emmek için kalktığında dolu oluyor, hiç canını sıkma ve sadece emzir kimseyi dinleme
Bulutsevda Bebeginiz sut pompalarindan daha guclu cekis sagliyor eger gun icinde ciski bez sayisi fazlaysa aylik almasi gereken kiloyu aliyorsa ve gun icinde mizmizligi aglamasi surekli meme aranmasi falan yoksa doyiyordur endiselenmeyin ve bebeginizi emzirirken yaninizda 1 bardak su bulundurun enzirmeden önce ve emzirme sirasinda icerseniz sut akisiniz daha hizli olur