Ebruuuuuu Kızlar bebeğim 2 bucuk aylık, sabahtan beri emmek istiyor ama bir iki çekip kendini kasıp memeyi ağzıyla çekerek ağlıyor. Arada olurdu böyle ama geçerdi, sabahtan beri böyle sizce neden🤷♀️
Ummhnsmt Ebruuuuuu akşam benim de yaptı öyle sütüm o ara dolmadığı için yaptığını düşündüm çok yumuşaklardı
Burcuveburcum Ebruuuuuu Gaz olabilir ağzını kontrol edin damaklarında kızarıklık olabilir boğazında enfeksiyon olabilir sütünüz tazyikli geliyor olabilir gözlemleyin
melasya Ebruuuuuu bu aylarda meme reddi oluyo ozellikle asilardan sonra.uykuya yakin halde emzirin.kucaginiza alip da emzirebilirsnz.algilar acilip sese dis ortama ilgi arttigi icin emmiyo olabilir gecici bir durum pes etmeyin
Ebruuuuuu Ebru-isil Memeden çektiğim zaman gayet normal, ağrısı vs olsa normaldede kıvranır diye düşünüyorum ama
melasya Ebruuuuuu ona yapilcak hicbisey yok maalesef ben hic cozum bulamadim.ilk cocugumda ck tecrubesizdim tazyikten ememiyodu biguluyodu surekli 5.aydabirakti memyi sagip verdim 1 yasa kdr.oglum 1 yasinda basindan beri hep ole tazyikliydi hepsagdim ben sagdikca daha ck artti o buyudukce artik alisti hala emiyo.yatarak emzirme yan emzirme once sagip sonra emzirme hepsini denedim bende fayda etmedi .
Burcuveburcum Ebruuuuuu göğsünüzü emzirirken C şeklinde kavrayıp hafif kıstırıp akışı düzenleyebilirsiniz