Dilosmom Herkese merhaba, 5bucuk aylik bebegim var donmeyi yeni ogrendi sayilir ama asla tutamiyorum. Hatta uyurken bile yuzustu uyuyor. Sizce bu durum tehlikeli mi?
yigitalpinannesiii Dilosmom hayır canım dönebiliyorsa basını tutuyorsa sıkıntı yapma benimki 2 aylık ben yatırıyorum tabi gözüm onda o ayrı konu
Haribo42 Dilosmom bnm oglum 5 aydan sonra hep yüzüstü yatıı 9 aylığız hala öyle uyur kendi demekki öyle rahat
Kalp26 Dilosmom benım oglum 4.5aylık oda bir tek yüz yüzüstü uyuyor yoksa elleri ile kendını hemen uyandiriyor
TalentedMom Dilosmom tehlikeli olduğunu düşünmüyorum şahsen ben yüZüstü uyumayı çok seviyorum bebeklerin de rahat uyuduğunu biliyorum ☺️
Dilosmom yigitalpinannesiii iste konu da o :( ben uyurken de donuyor ve uyuyor. Ustelik yalnizim odada onunla esim sehir disinda calisiyor ama kafasini tutuyor
Dilosmom Haribo42 gercekten mi ilk bebegim tecrubesizimm icim rahatladi. Nefesini dinliyorum normal ama kadasini tam yan cevirmiyor bazen bu beni tedirgin etti
Eymeniim Dilosmom oy maşallah totosunu ısır annesi hiç birşey olmaz korkma 2ayliktan beri oğlum yüz üstü yatıyor 11 aylık şu an sırt üstü yatmayı hiç sevmedi
Dilosmom Kalp26benim kizim iki gundur bu sekilde o yuzden tedirgin oldumm:( nefesi rahat sma kafasi tam yan degil gibi foto yukledim bi bakar misinizz
Balkokulumm Kalp26 nasıl alıştı yüzüstü uyumaya kızım hayatta uyumuyor ve düz kafalı oldu iyice sadece sırtüstü uyuyabiliyor 5buçuk aylık
Dilosmom TalentedMom ben de sadece yuz ustu uyurum bebegimde bu durum yeni oluncs biraz tedirgin oldum:)
Dilosmom Balkokulumm kendi kendine oldu hic bir fikrim yok yuzustu donmeye baslayincs cok sevdi sanirim
Kalp26 Balkokulumm benımkide uyanıkken yüz üstü durmayı sevmezdi ama uyutunca yüz üstü ceviriyorum kafasınıda yana cevirip benım gozetimimde ole daha rahat uyuyorlar
Mamaqueen Dilosmom hep duz yatardi. Donmeyi ogrendiginden beri yuzustu yatar. Duz yatiririm uykusunda hemen yuzustune doner
Mamaqueen Dilosmom bende oyle tedirgin olmustum. Bir kac gun hep kontrol ettim. Halada ara ara ederim. Sende gozun ustunde olsun ama Allahin izniyle birsey olmaz
mrvcr Dilosmom benim oğlum 5 aylık, 3.5 aylıkken dönmeye başladı o gün bugün yüzüstü yatıyo. ilk başlarda çok mücadele ettim ama hiç bir şekilde çözüm bulamadım, artık ellemiyorum.