cnn-48 Kızlar fotoğraf eklemeyi yapamadım aranızda bu eczanelerde olan soğuk lipolysis bölgesel zayıflama jeli kullanan var mı ? Gerçekten ise yarıyor mu ?
oglunasik1anne cnn-48 https://imgyukle.com/ buraya yükleyin sonrasında da ikinci linki buraya kopyala yapıştır yapın
Gulcann_ak Yorumlarını çok araştırın bence piyasada sahneleri var ve yanık gibi leke yapıyormuş. Ben nivea Q10 sikilastirici kullanıyorum çok memnunum 2 beden inceledim net.
cnn-48 Gulcann_ak alırsam eczaneden alırım yorumlarda herkes fayda etti yazıyor ama kullanan gercek anlamda varmı merak ettim ona göre alacağim
Eelif24 Gulcann_ak yaa gercektenmi bende dogum yapali 5 ay oldu gobek kaldi malesef birazda kalca var zayflamaya yardimci oluyormu inceliyormu gerckten
Gulcann_ak oglunasik1anne canım googleye yaz nicesi Q10 sikilastirici diye sabah akşam 10 gün düzenli kullan farkı göreceksin
Gulcann_ak cnn-48 canim ben denedim sabah akşam düzenli kullandım bacaklarıma ve kalcama ve göbeğime ama göbeğime fayda etmedi orası inatçı olduğu için ama kalça ve basene fark ediyor baya
Ysfayaz cnn-48 karnın için mi kullanansınız özellikle benimde Doğumdan sonra göbeğim kaldı acayip sinirlerim bozuluyor
Gulcann_ak Eelif24 canim ben denedim sabah akşam düzenli kullandım bacaklarıma ve kalcama ve göbeğime ama göbeğime fayda etmedi orası inatçı olduğu için ama kalça ve basene fark ediyor baya tavsiye ederim
oglunasik1anne cnn-48 😀 inşallah deneyen olmuştur bu ürünü benim de göbekte çok ihtiyacım var minyon tip ve aslında zayıf olduğum için göbek çok tuhaf duruyor