Esracm Kizlar benim sorum meme emmeyle ilgili. Oglum 19 aylik ama yaklasik 2 aydir bir memeyi emerken digeriyle surekli oynamak istiyor gercekten asiri rahatsiz oluyorum o daha bebek tabi akli ermiyor ama gercekten tahammulum kalmiyor oksuyor oynuyor. Sizde de boyle bi durum var mi. Sirf bu yuzden memeden kesesim bile var.surekli uyariyorum ama vazgeçmiyor.
28112019 Esracm oğlum 18 aylık ve uzun süredir boyle üstelik kizdgm zaman daha ısrarcı oluyo bende hiç bişey demiyorum artık sadece elini çekiyorum o goturdukce ve kara kara düşünüyorum emme yi nasıl birakcaz diye
Sennha Esracm en nefret ettiğim durum yaa bıltırdı bizim oğlan beni bu konuda çok rahatsız oluyorum oynayınca
Esracm 28112019 YagmurElamm Sennha LzzyGrnt Yalniz olmadigima sevindim bi yandan ama hakkaten sinir bozucu insallah biter ya😔
LzzyGrnt Aynı durumdayım hiç vazgeçmiyor yapma dersem ağlıyor üzülüyorum ben de izin veriyorum ama çok rahatsız edici arada tırnağını batırıyor falan bi çözümü varsa bilen söylesin
YagmurElamm Esracm yiğenim de öyleydi. Ablam sütten kestikten sonrada kucağına oturup elini göğsüne sokup elliyordu. Hatta tek onu değil beni annemi kaynanası farketmiyordu meme ucu olsun yetiyordu 6 yaşında şimdi 1 2 yıldır unuttu
Tidal Benim kızım da 19 aylık ve aynı şekilde, birini emerken diğerini fiti fiti çekiştiriyor, tırnaklıyor hatta bir süredir ayağıyla da oynuyor. Gerçekten çık sinir bozucu, izin vermediğimde çok sinirleniyor, ağlıyor. Keşke bir çözümü olsa..
Sedacan2267 Yapsin ne olurmus yani cocugunuz o sizin ve daha bebek minnacik tovbe estagfurullah ya sutten kesmek nedir bu yuzden yazik gunah
Esracm Sedacan2267 basiniza geldi mi hanimefendi boyle yargilayici konusuyorsunuz. Gogsum morarmis vaziyette hatta bazen kanatiyor cimdikleyerek
BrcnBlgn Esracm Sedacan2267 Hanimefendinin bebegi 19 aylik nerdeyse 2 yasina gelmis suttende kesebilir burda abartilcak ne gbi bir durum var yeteri kadar yipranmis zaten yardim ariyor gordugunuz gbi destek olmak yerine illa kostek olcaksiniz….
Esracm YagmurElamm ya insallah o kadar olmaz gercekten gogsum morarmis vaziyette ve kanatiyor cimdikleyerek🤦🏼♀️
Sedacan2267 BrcnBlgn sutten kesmek icin kesmiyor cocugu memesini elliyor diye kesiyor sikinti burada. Ellemese emzirecek demekki