Mavimelodi13 Kızlar merhaba iki aylık ikizlerim var anne sütü ve mamayla besleniyorlar bebelac kullanıyorum 3 güne 1 kakalarnı yapıyorlar ve doyurmuyor bebelac bugün mavi kapak aptamil aldım sizce nasıl olur
1prens_annesi Mavimelodi13 ben ilk aptamil kullandim ve kabiz yapti canim daha sonra bebelac gold nutricare kullanmaya basladim 2 ayliktan buyana kullaniyorum ve gayet memnunum . Hem doyurucu hem sindirimi kolay .aptamil ağır gelmişti bebegime
Benanin_Annesi Mavimelodi13 Bende doğduğundan beridir meme+mama gidiyoruz önce aptamil kullanadık kala problemi oldu yapamıyodu şişkinlik oluyodu birde maddi konuda çok zorluyodu bizi bebelac normal kullanıyorum gayet memnunum sağlık ocağındaki hemşire son ay 1000 kilo aldı tani bebekten bebeğe farkta var
Defneninannesie Mavimelodi13 bende bebelac nutrocare kullaniyorum gün aşırı yapıyor 1 gün cok yapiyir 1 gün hiç yapmıyor doktor huysuzlanmiyorsa sorun yok dedi.
1prens_annesi 1prens_annesi şuan 8 aylığız ve 1400grm doğmasına rağmen mama ile beslenfi sütüm kesilince şuan 8500 grm falan
1prens_annesi Mavimelodi13 ilk aptamil denedim menun kalmadim daha sonra bebelac gold denedim ve halâ kullaniyorum tavsiye ederim