Cansuu1 Kandan yaptırdık sonuclarını 3gun sonra alacagız hangi besınlere bakıyorlar fıkır verır mısınız
Deletedmom224 2lokummannesiii sonuç net veriyormu?Hangi besine veya neye alerjisi olduğu cıkıyormu? Çarşamba günü Benım oğlumada yapacaklarda size sormak istedim🌺
2lokummannesiii Deletedmom224 aslında çıkıyor. Ama her bebekte farklı oluyor. Ayı çok küçük olduğunda çıkmayabiliyor. Kaç aylık bebeğiniz?
Mdn3458 Benim kızımada yumurta inek sütü diğer gıdalar ve toz alerjisi olarak bakıldı devlette yaptırdım ben
Huma_65 Mdn3458 lan testi hangi şehirlerde devlet hastanesinde yapılıyor ben vandayım da burda yapılmıyor malesef. Vana yakın hangi şehirlerde yapılıyor biliyor musunuz
Rzgr Cansuu1 biz 20 li gida paneli testi yaptirdik. 20 gidaya baktilar. Alerjen olma ihtimali yuksek olan. Süt yumurta sarisi yumurta beyazi gluten yesil fasulye beyaz et kirmizi et cilek portakal patates … gibi
Kbraa34 Cansuu1 5 li de var çok olan ayrıntılıda var.Bize 5 li yaptılar. Doktor belirtilere alerjik dedi ama alerji çıkmadı. Diyetle Deneyerek bulcaz dedi. Çıkmama ihtimali de var