Hilaldurmazzz Merhaba bacılaaaar ❤️ Çevremde kullanan yok bildiğim kadarıyla tavsiyelerinize ihtiyacım var sizce en iyi ve uygun fiyatlı temassız ateş ölçer hangisi
Tatliskooo Hilaldurmazzz bunu kullanıyoruz memnunuz herşeyin ısısını ölçüyorum oda banyo suyu süt http://medisanaturkiye.com.tr/saglik/Ates-olcum-cihazlari/medisana-ftg-48620-tabanca-tipi-termometre
Mom0870 Hilaldurmazzz yeğenime kullandık ben loobex aldım hiç memnun değilim weewell wtn570 ama çok artmış fiyatlar ya 🤦🏻♀️ Wee baby çok güzel arkadaşım kullanıyor fiyatını bilmiyorum 🤔
GY_1801 @Hilaldurmazzz Bence temazsız kullanmasanız daha iyi olur. Zamanında çok araştırmıştım. Uzaktan verdiği ışının beyin hücrelerine zarar verdiği söyleniyor. Ayrıca bir iki derece yanlış da ölçüyormuş. Bir de bebek daha hassas davranılması gereken bir konu. Ben oyüzden kulaktan ölçer aldım Braun. Çok memnunum tavsiye ederim.
Hilaldurmazzz GY_1801 bunu hiç duymamıştım canım sağlık ocağındaki ebede temassız al dedi ondan ona yöneldim zaten düşünüyordum