Ayln Bebeğim 4 ay 3 günlük aşıya gittiğimizde ebe vegaferon kan damlasını bu dönem de anne sütündeki demirin azaldığını takviye olarak bu damlayı kullanmamızı söyledi. Damlayı kullanmadan önce doktorunuza danıştınız mı? Bu damlayı kullananlar herhangi bir olumsuz etki gördünüz mü?
tgc Ayln bizde 1 haftadır kullanıyoruz birsey olmadı ebeniz doğru söylüyor 4 aydan sonra. İlaç takviyesi yapılır 6 aya gelince tahlil yaptırıp değerlerine bakılır ona göre bakarlar artik
Thesra Ayln Bizede verdi kabızlık yapma ihtimali var dedi riske atmadım ve damlayı vermedim 6. Ayında kan tahlili yapıp ona göre özel bir damla kullanıyoruz
Mericavcilar Ayln bende 1.5 aydır sudofer kullanıyorum. Bebeğin gelişim için de çok faydalı demir ve kan damlaları
Ayln Arasefe yani kullanılması gereken bir damla mı bende bebeklerde ishal ve kabızlık etkileri olduğunu okuyunca kullanmaya başlamak istemedim doktora danışmadan
Ebraraysel Bize de verdi ama dediği gibi kakada koyu renk var ishal yaptı bende emin olamadim vermekte ya bende tahlil yaptiracam 6. Ayda şuan 5 ayligiz
Eylul2018 Ben ferrum damla kullanıyorum. Sağlıkocağının verdiğini almadım. Doktorum verdi direkmen kabızlık felan olmadı tadını da seviyor kızım. Bebekler 1 Yaşına gelene kadar bütün Demir depoları bitmiş oluyor bu seferde iştahsızlık ve Demir eksikliğine bağlı gelişim sorunları yaşanıyor. O yüzden veriyorum düzenli günde 7 damla hiçbir sıkıntı da yaşamadım