Sedaathy Busrammesut evet gercekten Zor oluyor 40 gunden sonra sız kendınızı daha ıyı hıssedeceksınız ☺️Insallah bebegınızde bol uykulu olur gazı olmaz 🙏
Anneacemi Busrammesut 30 gün gelmişti benimde 1 hafta da az az geldi 40da bitmişti 10 gün sonra yine geldi değişik Bi olay o ya 😂
Kaderrrasya Busrammesut 15 gün yoğun bir şekilde devam etti. Tam 40. Gününde bitti. Sonra adetim bebeğim 7 aylık olduğunda geldi. 2-3 gün gecikmeli bir şekilde düzenim devam ediyor.
Mrw-95 Busrammesut benim 40 gün sürdü çok kanamam ilk günler olmuştu da diğer zamanlar lekelenme şeklinde oldu
Full Busrammesut 28 gun kanamam oldu. 48. Gunde iki gunluk hafif lekenme ve takip eden aylarda duzenli adet. Kirk gune kadar kanama surebiliyor. Her bunye farkli. Endiselenmeyin bence
Busrammesut Sedaathy 40i çıkmadan durmadan bebekler 40i çıkınca uslanırmış bide tam tersi olayı varmış şimdi hiç durmuyo inşallah bu denilen doğrudur 😂
Pisi Busrammesut benim yaklaşık 50 gün kadar lekenlenme şeklinde devam etti. Bira uzun geldi bana ama hep normal dediler.
Leyla77 Pisi hayır canım haram günah ilişkiye girmek 40 bitmeden önce. Ben doğum yapalı bugün 6′cı günüm doğum yapmadan önce bana dediler ilişkiye girmeyin günah diye.