Mervep Snmmg benim bebeğim 38+1 de doğdu şuan 6 ay 19 günlük ilk defa bugün döndü 🥰 ve bebeğiniz yine bi yerden diğer tarafa dönüyomuş bu da önemli bir adım 🤞🏻
ElifkonunAnnesi Snmmg biz de sadece doktor için çıkıyoruz, ama bu rutinlerini ertelemedim hiç bir de guatr kontrolünü 🤔 bize bu şekilde dendi, siz de kendinizi üzmeyin annesi düzelicek elbet, en geç 2 yaşında yaşıtlarını yakalıyorlarmış 😉
ertugrulbey19 Snmmg Ben de çok takıyordum ama her bebek farklı gerçekten. Kimisi tembel oluyor 🤭 Bir de kilo faktörü de var tabii. Bizimki çok hareketli aslında ama bir türlü dönmüyordu yada sizin gibi dönüp tekrar eski haline gelemiyordu ve hiç sevmiyordu yüz üstünü hep bağırıyordu. Şimdi tam tur dönüyor çok seviyor hatta öyle bile uyuyor. 😊
Gulgugul Snmmg aynı benim kız. 7. Buçuk ayda döndü. Pediatrik fizyoterapiste gittik 7 aylıkken bize en fazla 1 aybverdi yoksa fizik tedavi basliycaktik 2 .haftada kendisi döndü ama.ben çok ugrastim
Gulgugul Snmmg sürekli yüzüstü tutmaya çalıştım hep ilgisini çekecek aktiviteler yaptım. Bı ee bı ipin ucuna ses cikartcak anahtar vs bağladım yukardan sağa sola haraket ettirip döndürmeye çalıştım. Yavaş yavas yapabildiğini görünce cesaretlendi bı seferde dondu