tnaa2201 Kızlar aranızda diyetisyene giden varmı varsa liste paylaşabilir mi köy yerinde olduğum için hiçbir şekilde diyetisyene gidemiyorum doğum kilolarından kurtulmam gerekiyor 🙄
Thesra tnaa2201 Listeler kişiye göre hazırlanır genel de.Boy kilo yağ kas ölçümleri yapılarak.Başkasının diyeti size uymayabilir mazallah kaş yapıyım derken göz çıkarabilirsiniz🌸
Deletedmom304 tnaa2201 emzirwn diyet listesi olurmu canim ya😂😂😂 Sabah uyaninca 3 poģaça 3 tane baklava. 2 saat sonra şerbet çikolata öģlen dana eti 2 tabak. ve aksama kadar tatli yemek😂😂😂
Sennha tnaa2201 ben gittim diyetisyene ama doktorum baha göre liste hazırladı sizin de değerlerinize bakıp ona göre liste hazırlıycaktır benim listem sizde aynı etkiyi göstermeyebilir
Sevgi1 Thesra bnm gitmiyor 😂😥kac öğün yicem kimi ara öğün ye diyo kimi 2 öğün dio kimi tek öğün yiyorum cok zayıfım diyo kafam karısıyo😥
Thesra Sevgi1 En iyi siz kendinizi bilirsiniz daha önce hiç diyet yaptınız mı?ya da kilo verme girişiminde bulundunuz mu?
Sevgi1 Thesra yaptım ama uzun sürmedi 1 ay en fazla sonra az kilo verince 1.2 canım sıkıldı hep bıraktım