Aysegulss Hormonsuz spiral taktırdım pazartesi günü. O gün adetim bitmişti. Çarşamba kanamam başladı ve hala devam ediyor. Doktorum bikaç gün lekelenmen olur demişti ama bu baya kanama yani. Başına gelen var mı acaba normal bi durum mu acaba
Deletedmom224 Aysegulss Bende geçen hafta cuma taktırdım.hormonlu sipral.Adetimin son günüydü taktıktan sonra cok az kanama oldu.Oda adetimin son günü olduğu için.Eve geldim duş aldım.Lekelenme filan olmadı bende.Bünyeye göre değişebilir ama.
Aysenur8996 Aysegulss normal canım. Bende de olmuştu. Taktırdım taktıralı hala daha adetim hiç olmadığı kadar yoğun olur
Eylul06 Hormonlu taktırdım 3 ay kanadım bildiğin şimdi ara kanamam oluyor dr gittim 6 aya kadar normal birsey yok dedi olmadı cıkarırız dedi ama çıkarmam takarken acıdı mens degildim ondan olabilir dayanacagım 2 yıl sonra cıkarıp bebek yaparım tekrar
Aysenur8996 zeynepalp yapılan işlem aynı. Bende geçen burda bir bayandan öğrendim hormonlu olan spiral kaysa bile hormon içerdiği için gebeliği önlüyormuş. Diğeri kayarsa gebelik riskli var
Turna Doğumdan ne zaman sonra takılması uygun illa adet olmak mı lazım 40 çıkınca gidilip takılıyor mu bilmedğim için soruyorum🙏🏻Bide devlette takılıyormu özelde paralımı takılması
Aysenur8996 Turna ben özelde taktırdım. Adet olsa da olmasa da 40.gün gel demişti doktorum. Adetliydim takıldı
Turna Aysenur8996 ayrı bi para ödedeniz mi peki?hormonlu sprial süte geçiyor muş böyle bi bilgi verdimi doktor size
Aysenur8996 Turna ben taktırırken hormonlu mu diğeri mi diye sorulmadı. Benimki hormonsuz.muayene ücretine ek olarak 150 TL ödedik