Gizemegemen Selam kızlar belki saçma bi post olabilir ama sizden çok güzel kokan yumuşatıcı önerisi istiyorumm şöyle mikkemmel kokan yumuşatıcı öneriniz hangisi acaba??😂😂😘😘
Yerfistigininannesi Gizemegemen yumuşatıcı değil ama bingo yumuşatıcıli sıvı deterjan kullanıyorum mor olanı çok güzel mis gibi kokuyo kıyafetler
Gizemegemen Sevgi1 hangi rengi acaba ben mavisini kullanıyordum ona bayılmıştım bulamıyorum burda. O yüzden değiştirmek istedim
Deletedmom276 Gizemegemen bingo tek geçiyorum yumuşatıcıda. Kokusu da kalitesi de değişmiyor, beyaz olanı tercihim 8 senedir.
Asafeymeninannesi Gizemegemen Bulut ekstra parfüm serisi (Mor) 15 TL’ciğe BİM’den almıştı eşim. Çok beğendim ve mikemmelll kokuyor 🌝
nicu Gizemegemen vernel supreme romance🤩 alerji yapmayacağını bilsem alıp boynuma süresim geliyor🤸🏻♀️
Gizemegemen nicu ben sevdiğim yumuşatıcıyı eski parfüm şişesini yıkayıp içine yumuşatıcı koyup suyla sulandirip eve sıkıyorum öyle seviyorum yanı 😂😂
nicu Gizemegemen bende ütü yaparken bi damla kadar suyuna koyuyorum öylede mis mis koyuyor kıyafetler 😎
Sum87 Gizemegemen bende öyle yapıyorum şuan favorim bıngo soft herkes kokusunu soruyor baya kalıcı ama bana 15 gün zor dayanıyor tam bir koku tutkunuyum 😬😅
Gizemegemen Sum87 kesinlikle aynı bende öyle bayılıyorum kokulara ama bazen üst komşum asınca onun çamaşırı çok güzel kokuyor diyorum acaba benimkide böylemidir😁😁