Deletedmom54 Merhaba 🌸 içeriği temiz olan ve alerji yapma ihtimali çok düşük olan güneş kremi varmı bildiğiniz acaba 🤷🏻♀️ Benim cildim çok hassas bazı kremlere karşı alerjim var kabarıyorum 🙄 hassas ciltlere uygun krem önerileri olursa sevinirim 🌸🙏
Neib Deletedmom54 https://imgyukle.com/i/CRI4jv doktorum bunu tavsiye etmişti hamileyken bile kullanabilirsin demişti içeriğinden dolayı bi bakın isterseniz ben memnunum🥰
Aryemus_3 Deletedmom54 Benimde çok hassas cildim beyaz tenliyim hep kızarırım dr tavsiyesiyle La roche posay kızarıklık karşıtı olan ürünü 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Damlaismom Ben solanteden memnundum. Akne tedavisi görürken kullanmama rağmen hiçbir yan etki görmedim
Deletedmom54 Neib aslında kızım için yazmamışım 😂 benım cildim hassas kızımında alerjık olur dıye korkuyorum demek ıstedım 🙈 hızlı yazınca öle olmuş 🤷🏻♀️🥺
Deletedmom54 Damlaismom asıl ben sori 😂 benim hatam 🤷🏻♀️Bidaha acele bişe yazmıcam hep böle oluyo 😂🤦🏻♀️
Neib Neib ebebek te hipp güneş kremi gördüm kızıma onu düşünüyorum bende içeriği organik vs diyor ama
Deletedmom54 Neib bende biraz araştırdım şimdi minoris 50 faktör iyi gibi görünüyor.içeriği temiz.mustela’da içeriği temiz görünüyor ve güzel koruyormuş.
Deletedmom54 Aryemus_3 ben aslında kızım için sormak istedim ama yazmamışım 😂🙈 çok teşekkür ederim yinede 🤦🏻♀️🙏
Sennha Deletedmom54 bebeğiniz 6. Aydan büyükse trukid daily öneriyor doktorumuz 6 ay öncesi güneş kremi önermiyor☘️
Deletedmom54 arzuuu evet bugün araştırdım kullanıcı yorumları çok iyi.koruyuculuğu ve içeriği iyi bir ürünmüş 🥰
Duru_m Deletedmom54 kendiniz için ise solante bebek için cildiyle doktoru ve çocuk doktorlarının önerisi ile La Roche Posay bebek için olanını aldım termal su ile üretilen ilk ve tek krem