BirBabaHindi Oğlum bir buçuk aylık şuan gözleri böyle donermi sizce merak ediyorum eşim yeşil ben kahve gözlüyüm
Tlayyq1 BirBabaHindi ay aynı bizde 58 günlügüz benim gözüm kahve eşiminki biraz daha çakır gibi onun yeşil olacak gibi ama değişir mi çok merak ediyorum keşke fotoğraf atmasını bilsem 😔
Glsr1 BirBabaHindi yesil gozlu olma ihtimali %37 benim bebegimde ayni bu renkte ben yesil gozluyum esim kahve rengi insAllah yesil kalir ☺️
Zeybeybel BirBabaHindi kızım 15 günlük gözleri aynı böyle değişir herhalde zamanla diye dusunuyirum ben ela baba kahve. Dede mavi ama e bileyimm
BirBabaHindi Tlayyq1 internete resim yükle yazıp çıkan yere resim yükleyip aşağıdaki linki kopyala buraya yapıştır canim
Busrammesut Bizde 1 buçuk ayligiz bizimde böyle göz rengi biraz daha maviye dönük inşallah dönmez sonradan 😂
Kumrununtanesi Benim arkadaşım da anlamadı . Yeni bebeği doğdu sayılır. İkisi yeşil gözlü bebekleri kahverengi gözlü . Oluyor mu öyle ? İhtimaller kaç kaç ki
BirBabaHindi Kumrununtanesi ikisi mavi gozli olursa keisn mavi oluyor ama ikisi yeşil olursa kahverengi gözlü olma olasılığı var
kutsaltiramisu Biz eşimle ikimiz de kahverengi gözlüyüz. Kızımızın gözleri masmavi 😁🙈 ailede çok var o yüzden sanırım. Sizin de yeşil olma olasılığı yüksek
Zeybeybel BirBabaHindi kızım 15 günlük gözleri aynı böyle değişir herhalde zamanla diye dusunuyirum ben ela baba kahve. Dede mavi ama e bileyimm
Esdoel BirBabaHindi benim oğlumun gözleri masmaviydi doktorlar boncuk diye sevdi hep 3 ayından sonra böyle oldu gözleri aynı babasının gözleri 😊.
Esdoel BirBabaHindi ama mavi görürse eğer yine maviye dönüyor değişiyor sürekli giydiğine göre genellikle böyle ama 😊
Smyye58 BirBabaHindi aynıyız eşiminki yeşil benimki kahve rengi oğlumun gözğde böyleydi ve şuan iki buçuk aylık gözleri kahverengi bende eşiminki gibi yeşil olsun istemiştim benimki gibi oldu 🤭
Aryemus_3 BirBabaHindi Benim oğlumda 2,5 aylık saçlar kızıl sarı ve kumral 3 renk boyalı gibi gözlerde mavi boncuk 🧿 benim göz ela babası kahve inş değişmez sağlıklı olsunda önemli olan o başta