AslhanDivarc Anazli602 peki hal durumu nasıl. Benim beb3gimde amip olmuştu. Çok halsizdi kaka yaparken garip bi hale giriyordu tarif edemiyorum. Kakasında kan görünce hemen götürdüm amip çıkmıştı
Madame Anazli602 geçmiş olsun 😔 bizim de öyle olmuştu 6 aylıkken amip kisti olmuş antibiyotik kullandık geçti
Zk95 Deletedmom411 kaç aylıktı ve geçtimi alerjisi. Benim kızımda tadımlara başlayınca yoğurt verince alerji çıkmıştı da 1 buçuk ay oldu vermiyorum ne zaman geçer acaba bilginiz varmı
Deletedmom411 Zk95 daha yeni öğrendik bizde zaten doktor süt ürünlerini yasakladı 5 aylık bidaha vermedim ne zaman geçer bilmiyorum
Deletedmom292 Anazli602 rotarix filan uyguladınız mi? Ya da Demir damlasına başladınız mi? Antibiyotik kullanıyor musunuz kendiniz? Kan dışında bebekte kızarıklık filan var mi?
Anazli602 Deletedmom292 rota aşını yaptırdım ama 15gün önce kızarıklık falanda yok antibiyotik kullanmıyoruz Demir damlasınıda hiç kullanmadık canım
Deletedmom292 Anazli602 şundan dolayı sordum bende yaşadım kakada nokta kadar vardı, rotarix uygulamıştık 3-4 gün öncesinde . Doktora götürdüm ben devam ederse tahlil dedi laktoz alerjisi var mi diye yapacaktı bir daha olmadı çok şükür 🙏🏻