Gokce17mart2020 Hanımlar tecrübenize ihtiyaçım varrr ilk bebişim 88günlük gündüz uykusu yok denecek kadar az 3gündür de sadece uyuyacağında emiyor
yigidonunanasii Gokce17mart2020 benimde bebeğim 2 ay 26 günlük bir haftadır emmiyor sadece uyurken emzirebiliyorum hiçbir şekilde mama vermedim direniyorum tekrardan memeye döndürürüm inşallah 🤦🏽♀️
Elele Gokce17mart2020 ten tene temas yapın zorlamayın ağlatmayın çok zorladıkça ters tepebilir bi de çok acıkmasını beklemeden sürekli teklif edin emzirirken yandan ninni veya beyaz gürültü gibi şeyler açarsanız rahatlayabilir dönem dönem oluyor sabırlı olursanız aşarsınız 🙏
Melekler Odasını karanlık tut ninni aç emzir canm 2 saatte bir aç kalırsa emer ama başka birşeyin tadını almış ona alışmışsa biraz zor emer. Ayakta emzirmeyi dene gezerek sonra emince otur alıştır biz de öyleydik şuan 7 aylık maşllah hep emiyor
Melekler Gokce17mart2020 Bebeklerin atak dönemleri oluyor cnm seninki öyle olmuş olabilir benim kızım da 3 ve 4. Ay arası böyleydi uyku yok hep mızmız emmek istemiyordu ama direneceksin zorlansa olsa ağlaya ağlaya emzir canm