Ummebrar https://imgyukle.com/i/CEfWZY https://imgyukle.com/i/CEf8cv Normalde oturtuyorum zaten ama hiç yatmak istemiyor odadan çıkmam lazım iş yapcam oyun halısına koyuyorum ağlamaktan iş yaptırmıyor. Böyle koyup yanına oturuyorum 5 ay 9 günlüğüz sizde durumlar nasıl acaba 🙄😪
BenMathilda Ummebrar Pusetine oturabilirsiniz. böylelikle siz iş yaparken oturup pusetinde sizi izler
04112019 Ummebrar yere bir battaniye serip üzerine bu şekilde bırakıp işinizi yapabilirsiniz tabiiki kontrollü bir şekilde
Deletedmom278 Ummebrar Bandanadan yüzünü göremedim. Maşallah bebeğinize. Yatmak istemiyorsa biraz destekli şekilde oturmayı deneyin çok dik kalmasın. Ya da arkadaşım dediği gibi pusete koyabilirsiniz onu da tam dik şekilde değil de hafif kaldırın.
Ikizannesi2020 Ummebrar bizde 5 ay 11 günlüğüz hiç oturmuyorlar ayaklarının üstüne basmak istiyorlar yatırıp odadan ayrılsam 2 dk sonra bi bakıyorum birbirlerini tekmeliyorlar veya yoluyorlar falan hiç tek bırakıpta iş yapamıyorum anca uyuyunca oda biri uyuşa diğeri durmuyo onu da uyutana kadar uyuyan oğluşum kalkıyo falan öyle de bi döngüdeyiz😃😃
BenMathilda Ummebrar Cok tatlis duruyor ama maşallah. Muhakkak durmasinin bir yolu vardir.. Belki muzik açıp dinletmek, cocuk muzikleri olabilir, ya da eline sevdigi bir oyuncagini bir cingiragini vermek..
Ummebrar BenMathilda sağolasın kuzum. İnan herşeyi denedim en fazla 5 dk oyalıyor yürüteçe koyuyorum 10 dk dayanıyor tek sevdiği şey ilgi
Ummebrar 04112019 o şekilde de yapıyorum yerde duruyor çoğunlukla minderi var ama yüzüstü kapaklanıveriyor ayrılamıyorum yanından
Ummebrar Deletedmom278 sağolasın kuzum. Öyle oturtuyorum zaten ya kucakta ya oturuyor kendi oyalansın istiyorum ama olmayacak sanırım
Ummebrar Ikizannesi2020 bende bi tane zor başediyorum senin iki tane maşallah allah yardımcın olsun ☺️
BenMathilda Ummebrar Yurutec icin cok erken ama 😌🤔 Omurga gelisimi zarar gorebilir maazallah, dikkatli olmakta ve doktorlarin dediklerini araştırmakta fayda var, yine de çocuğunuz icin en iyisini siz bilirsiniz