HappyKids Merhaba canımız annelerimiz!👯♂️ Tiktok kullanan veya kullanmayı düşünen annelerimiz için HappyMom tiktok hesabı açmayı düşünüyoruz🥰 Ne dersiniz? Çok eğlenceli olmaz mı?💃🏼
Misskokulum HappyKids Happy Kids eksik mi kalsın tik tok tan 🤰🏻🤱🏻Ben kullanmıyorum kullanan,kullanacak olan annelere başarılar diliyorum 🕊
Sakvarelo ebz09 ayy Büşra beni mi etiketledin, elim ayağım titriyor 🤣😂😂 yani burda güzel bir uygulama olur ama ben kullanır mıyım tartışılır. Allah kimseyi tiktok belasına düşürmesin bence😂😂 orası farklı bir topluluk 😂
Gari_de_Gari HappyKids ayyy bilemedim ki ne olur,nasıl olur,deli deli tepinip dururuz herhal gerçi ben kullanıyorum😂😂
SouIfIy Tıktokta öyle videolar var ki…benim gözümde ünlenme çabası içinde olan kadınların sergi yeri gibi. Hiç sevmiyorum orayı.
Gokceninannesiiyim HappyKidsbaşta çok çok gereksiz bir uygulama zaten. Kullanmıyorum. Happy Kids tiktok açılırsa da ben yokum diyorum 😊
Deletedmom245 HappyKids Sadece oğlumla şarkılarla video çekmek için kullanıyorum ama onun dışında gerçekten öyle videolar var ki boşa yer işgal eden bir uygulama olabilir yani🤮🤦🏻♀️
Deletedmom421 HappyKids Yani valla cok önüme geldi kadınlar orayı burayı sallıyorlar hiçte yorulmuyorlar benim tek salladığım yerim Ayaklarım oğlumu sallarken yoruluyorum o derece 🥴