Denizeylem 6.aya girmemize çok az kaldı artık öğlen ve gecelerı kaşık maması vermek ıstıyorum .doyurucu onerebılcegnz kaşık maması varmı
espalp Denizeylem milupa ve hipp’inkileri kullanıyorum. Ben kahvaltıda kullanıyorum genelde gece maması olarak kullanılıyor 🤣 ben çok memnunum 👍🏻
Denizeylem Evde yaptım yoğurt verdım muzlu yoğurt bigun bigun kayısı seftalı kavun tarhana çorbası vs hani gece çok sık kalkıyorda memeye acaba bunlar DHA mı etkılı olur diye dedım
Mltmrt Kuzey-41 benm oğlum 4 ay 9 günlük Bugun 4 aylık olan bero baby kasık mması bide elmalı muzlu püre aldm püre den 2 çay kaşığı verdm daha kaşık maması vermedm kararsızım açıkcası iyi mi yapıyrm kötü mü
espalp Denizeylem benim oğlum alerjik olduğu için ben sadece birkaç çeşit kullanabiliyorum. Ama bahsettiğin elmalı sütlüyü arkadaşım kullanıyor gece maması olarak çok memnun👍🏻
Kuzey-41 Mltmrt 4+ olandan aldiysan bi sakıncası olmaz bende yedirdim simdi 6 ay 6 gunluk oglum 6+ olanlardan aliyorum👍🏻
Mltmrt Kuzey-41 geri kalan süreçte mama mı verdiniz kusura bakmayın çok sordum hiç bilgim yok bu konuda
Kuzey-41 Mltmrt evet ara öğünlerde mama içiyor yada meyve sebze püresi yoğurt veriyorum olsun sor tabi gece yatarken birde sabah uyanincada mama içiririm
Golce123 Denizeylem hero baby gece kasik mamalari var sutlu pirincli icinde tarcinli olani alin o cok guzel gece mamasini icirmedn bi saat once bi kase yedirin birde mamasini icirin gece hic uyanmiyorlar 😁 biz gerci artik yiyemiyoruz sut alerjmz var ama o cok iyi oluyordu