Gizemensar Balevlatlar123 ben hep bulasik tableti ile siliyorum ama bu cins kumaş hic kullanmadım canim 🤔
Neib Ben ılık bi su hazırlıyorum içine biraz Loc ekliyorum bezi de sıkıp hafif nemli bırakıyorum çok güzel temizliyor kumaşın dokusu olduğu gibi kalıyor
Deletedmom278 Balevlatlar123 Br im koltuğum bunun biraz açığı. Cesaret ederseniz eğer bingo oksijenli çamaşır suyu aşırı güzel temizliyor ben yaptım renginde falan bir değişiklik olmadı.
Sevgi1 Balevlatlar123 benimki aynı renk nette gördüm bulasık tableti parlatıcı ve sıcak su sildim cok güzel temizlendi
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Balevlatlar123 bende farmasinin genel temizleyicisiyle siliyorum içine birazda yine farmasinin leke cıkarıcısından damlatıyorum 🦋
adastra Balevlatlar123 Kumaşı rengi benim koltukların aynısı. Biz araba döşemeleri için bir deterjan aldık ama koltuklarda ve mutfak sandalyelerinde denedim çok iyi sonuç verdi. Eve temizliğe gelen abla bile bu ne güzel birseydir dedi:) internetten ‘megurex Nano temizleyici’ diye aratabilirsiniz.
Arasannesi Balevlatlar123 her türlü lekede farmasinin çok amaçlı temizleyicisini kullanıyorum cıkaramadıgım leke olmadı bugune kadar ve hıc yıpratmıyor
yesimyusuferen Balevlatlar123 Benimde aynı bu model canım ben bir kovaya ılık su koyuyorum. Beyaz sabun ve lifi o kovada köpürtüyorum güzelce koltukları siliyorum sonra duru ıslak bir bezle siliyorum. En son beze hafif yumuşatıcı döküyorum tekrar siliyorum ve duruluyorum mis gibi tertemiz oluyor vallahi😍