Ikranurum20 Kızlarr bildiginiz bebek gelişimi, anne babaları bilinçlendiren, beslenmesi ile ilgili bi kitap öneriniz varmı ?😊
Sennha Ikranurum20 bağırmayan anneler okuyorum şuanda sırada bağırmayan çocuklar ve fıtrat pedagojisisi var
Deletedmom278 Ikranurum20 Ayşe öner bakabilirsiniz. Bir de denemediğim yol kalmadı kitabını tavsiye ederim.
Deletedmom276 Ikranurum20 beyin gelişimi için 1 yaş öncesi mutlaka ebeveynlerin okuması gereken Otuz Milyon Kelime
nazanay Ikranurum20 Laura E. Berk - Bebekler ve Cocuklar (Dogum Oncesinden Orta Cocukluga) Biraz akademik icerikli bir kitap ama cok detayli, bebegin fiziksel, sosyal, bilissel, duygusal her yonden gelisimiyle ilgili cok kapsamli bir kitap. https://www.idefix.com/Kitap/Bebekler-ve-Cocuklar/Laura-E-Berk/Egitim-Basvuru/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000548711?gclid=CjwKCAjw8pH3BRAXEiwA1pvMsYhuwnSMAls7F3E_2Z0b5_Ts_BEf48dauVSzTLyyoFA5mZzLUSy3UxoCpjsQAvD_BwE
Mom9 Deletedmom276 bana kadın doğum doktorum önermişti ve gittiğimde soru soruyordu :))) kulakları çınlasın. Gerçekten okunması gereken bi kitap
defnesmomm Deletedmom276 birçok yorumunuza istinaden söylemek istiyorum, sizinle düşüncelerimiz ve zevklerimiz çok benziyor 😊
Woody Ikranurum20 Yetişin Çocuklar aldım ben. Henüz okuma fırsatım olmadı ☺️ arkadaşıma almıştım ve o çok yararlı oldugunu söyledi. Arkadaşım da Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümleri hediye etmişti. Bence alınması gereken bir kitap ☺️
Rumeysadeniz Yeni annelere mucizevi çözümler diye bir kitap duymuştum siparis verdim henuz elime ulaşmadı bebeğinizi ayağınızda sallıyorsanız yatağına alıştırmak istiyorsanız birebir bir kitapmis dort gözle bekliyorum bende 🥰