Zeyzeyyyyy Ben bebe yağı sürünce daha böyle beyaz üfeleniyor bıktım daha kötü oluyor ve bide la posay denedim daha beter etti cildini
busraduru Zeyzeyyyyy bebek nemlendiricisi kullanabilirsin bizimde bi ara öyle olmuştu ben bebegime bebekler için olan nemlendirci kullanmıştım
Deletedmom23113 Zeyzeyyyyy benimde oğlumun cildi çok hassas ve beyaz , dün doktor kontrolümüz vardı , kendisine sordum , bioderma atoderm kullan dedi , ben kendi cildime de kullanıyordum o markayı çok çok iyi 👍
busraduru Zeyzeyyyyy demekki o marka iyi gelmediyo degiştirmelisin benim bebegimede dalin şampuan iyi gelmemişti degiştik
Zeyzeyyyyy Deletedmom23113 bir tane krem aldık mineaderm eczane tavsiyesi üzerine bakalım çok memnun kalıcaksınız dedi kuru cilt için şampuan seba med önerdi
2balbiranne Benim kızında vücudu baya kuruydu egzmaya dönüştü şimdi özel bir krem kullanıyoruz mecburi ama bol nemlendirmen lazım banyo dklarını uzun tutmamak lazım Geçmiş olsun inşallah 🤲🏻
Sevilayy_1 Zeyzeyyyyy ilk önce şampuan ne kullanıyorsun oda kurutuyor cildinin haftada kaç kez yıkıyorsun bebeğini hergün yıkıyorsa 2 günde bir yıka sebamed ürünleri kullanıyorum mustela kurutmuştu cildini
Zeyzeyyyyy Sevilayy_1 her gün yıkamıyorum buranın havası kuru o yüzden oluyor sanırım haftada 2 kez yıkıyorum aralıklı ve banyoyu kısa tutuyorum dalin kullanıyordum ph içeriyormuş bioderma almıştım ods yaramadı şimdi şampuan pek kullanmıcam seba med alıcam artık bi süre sonra kullanıcam vucuduna birşey kullanmıcam şimdi babenin konak şampuanını kullanıyoruz konak var oda kuruttu biraz sanırım ve minedearm krem kuru cilt için aldık eczane doktorların tavsiye ettiğini bebeklerin kullanabilxeğibi söyledi aşırı aşırı hassas oldugunu söyledim
Sevilayy_1 Zeyzeyyyyy zeytinyağ yada bebe yağı sürün saçını geriye doğru tarayın biz konaktan öyle kurtulmuştuk inşallah sizede yarar😇
Zeyzeyyyyy Sevilayy_1 balla yapmadıgım şey kalmadı gitmedi bir türlü babe kullanıyorum faydasını çok az gördüm devam ediyoruz şimdi ona