Yigitoglum_2 Ikisi arasında kaldım hangisini almaliyim karar veremedim . Ikisinden birini kullanip memnun kalan var mi ? Bebeğim 6 buçuk aylık ..
Sennha Yigitoglum_2 doktorumuz trukid öneriyor bende şuan araştırma içindeyim eczaneden almak istiyorum ama yok
Yigitoglum_2 Sennha trendyolda var şuan aynen trukid içeriği daha temiz mustafaya göre ama mustela daha duyulan bi marka olduğu için kararsizim
Mommy_ Yigitoglum_2 Mustela aldım ama yanlış bilmiyorsan Trukid açıldıktan sonra kullanım süresi 18 ay 👍 Daha avantajlı oluyor aslında
jolene Yigitoglum_2 12 ay. Biz de mustela aldık büyük boy bir de daha avantajlı diye. Kendimiz de kullanırız bence😄
Mommy_ Yigitoglum_2 Mustela 12 ay, Trukid 18 ay. Trukidin kullanım süresi daha uzun olduğu için avantaj. Artık oğlumla beraber sürünecez
Sennha Yigitoglum_2 evet canım ama trukid daha iyiymiş ben böyle ürünleri eczaneden alma taraftarıyım şampuan vs olsun biraz pahalı oluyor eczanede ama daha güvenilir geliyor bana
Yigitoglum_2 Mommy_ merhaba geçen yıl yazmıştım acaba hangisinden aldınız kullanıp memnun kaldınız mı?