Smyeasaf Hanımlar bebeğim 29 günlük erkek yüzünde kafasında boynunda ciddi derece sivilce tarzı küçük şeylerden var bir türlü geçmiyo doktorada götürdüm senden geçen bişeydir diyo her yerine dağılıyo kafasına napıcam bilmiyorum
yigitalpinannesiii Smyeasaf nasıl senden geçen bisey canım fotoğraf t bakalm isilik mi başka bisey mi isilikse o nasıl doktor ko senden geçiyor nasıl açıklama yapmıyor hey Allahim
tosuncukannesi Smyeasaf isilik birisinden geçen birşey değildir ki senden geçebilecek tek şey eğer emziriyorsan alerji olabilir örneğin süt alerjisi vardır sen süt urunleri tüketip emzirdiğin için sütünden ona geçip alerji yapar onun dışında senden birşey geçmez
Smyeasaf tosuncukannesi Evet anne sütünden geçen alerji tarzı dedi ama hiçbi açıklama yapmadı başka ne kullanacagıma dair aynı isilik gibi her yeri doldu yavrumun nasıl geçeceğinide bilemiyorum
tosuncukannesi Smyeasaf canım bence sen başka bir doktora daha git yada süt ürünlerini yumurta tüketimini kes 10 gün kadar eğer geçerse veya azalırsa alerjidir
Smyeasaf tosuncukannesi hiç sütte süt ürünüde tüketmiyorumki yumurtada öyle nasıl bakarlar alerjimi değilmi diye kanmı alarak
Elizvedeniz Smyeasaf benim bebeğiminde ellerinde ve kafasında var doktora götürmedim ama isilik olduğunu biliyorum ve git gide çoğaldı şuan bütün parmaklarında var nasıl geçecek bende bilmiyorum🤦🏻♀️