Sueda2929 Canbebe aldm deneme pKtlrnden begenmedm. Sleepy kullandm sizdiriodu. Prima pampers kullaniorm buda pisik yapmak uzere. Hem ekonomik hemde iyi bez hangsni alsam
Prensesannesiii26 Sueda2929 molfix püre&soft kesinlikle tavsiye ederim ama fiyatı uygun gelmezse evy baby deneyebilirsiniz bizde pişik yapmayan tek bez şuana kadar sokun bezi ve Molfix püre&soft oldu pisikle çok uğraştım şükür şuan hepsi geçti 🤗
Karalahana Sueda2929 Baby me kullanıyorum kızıma baya memnun kaldık. Kızıma her bezi denedim ama hiç biri yaramadı bi tek goon ve baby me iyi geldi.
kelebekgibisin Karalahana tek a101 deki iyi gelmedi onun dışındakiler iyi sleepy molfix can bebe pine baby me
Seutfu Sueda2929 sleepy natural. Prima ve Molfix alerji yaptı. Sleppyde sorun yaşamadık. Sızdırma da yok 👍
Fatmanur68 Sueda2929 Minies kullanıyorum migrosun bezi iki çocugumuda çok memnunum ne bir sızdırma ne pişik yaşamadım tavsiye ederim
Sblsrgnsn Sueda2929 ben goon kullaniyorum hem sizdirma yapmiyor hem yuzeyi gercekten cok yumusak fiyati da uygun sadece kulot bezinden memnun kalmadim ama bantli bezi gercekten cok iyi alip denersen pisman olmazsin