irmiiik13 Emzirme örtüsüyle dışarda emzirmede çok zorlanıyorum meme ucum olmadığı için mememide tutmam gerekiyor bi yandan memeyi tut bi yandan bebeği bakarken zorlanıyorum. İyi bir emzirme örtüsü önerisi olan var mı?
Gunesinannesi irmiiik13 bende aynı çok zorlanıyordum bide ebat olarak çok büyük değiller o zorluyor , ben Müslin örtü atıyorum omuzlarıma daha iyi kapatıyor daha rahat 👍🏻
[silindi] irmiiik13 çok basit kendiniz bile dikebilirsiniz. benim annem dikti ebebekte satılanlardan daha geniş, her yerde zorlanmadan emzirebiliyorum
Elifdeniz irmiiik13 ben müslini iki ucundan bağlayıp boynuma takıyorum uçsuz meme için ideal 😂 kendimden biliyorum
ozgeya irmiiik13 büyük boy müslin battaniyeyi iki ucundan bağlayarak kullanmak çok daha rahat oluyor👍🏻
irmiiik13 [silindi] birde emzirme pançosu aldım oda bebeğimin yüzüne yapışıyo gibi oldu ve göremediğim için elimde patladı dışarı cıkmaya korkuyorm emziremicem diye
demir1717 irmiiik13 Uçsuz meme bilmiyorum da nasıl oluyor. Onun için bir şey diyemem bilgim yok. Ben emzirme örtüsü almadım. Ebebekten aldığım büyük boy müslin örtülerden birini iki uçtan bağlayıp boynumdan geçiriyorum. Nerdeyse sırtımı kapatacak kadar oluyor çok rahat.
irmiiik13 demir1717 devamlı bebeğin ağzına memeyi tıkıyorum iki elimle sıkıştırıp ağzında tutması zor oluyor😂 bebeği net görebiliyormusunuz peki
Zxcvbnm irmiiik13 bende aldım cok terletiyor bide çocuğu yüzüne yapiaiyo memeyi mi tutaym bebeğin yüzünü mu zor oluyo
demir1717 irmiiik13 Geçen gün daha çarşıdayken yaptım öyle, hatta düğüm hali topuzumda tuttum bende örtünün altında kaldım gibiydi,bebeğimi de çok rahat gördüm. Diğer türlü tam boynuma takınca hafif bolluk oluyor boştaki elimle bakıyorum çok rahat görüyorum
ozgeya irmiiik13 evet eğer bağlarken sımsıkı değil de aşağı doğru bol bırakarak bağlarsanız görünüyor rahatlıkla.emzirme örtüsünü boynunuza geçirdiğinizde aşağı doğru sarkıyor ya o kısım öyle işte,anlatabildim mi bilmiyorum ama🤷🏼♀️😃
Elifdeniz irmiiik13 yok öyle olmuyor da örtünün altında iki kolunuzu da iyi hareket ettirebiliyorsunuz etrafınız açılmıyor 😂😂 bir de kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama benimki üç aylık oldu şimdi ben tutmadan kendisi bulabiliyor memeyi
Dilber irmiiik13 ya ben kocaeljnde oturuyorum burada yakisanlar diye uygun bir cocuk magazasi oradan almistim yaka bolumunde plastik bir platform vardi istedgim gbi bukebiliyodun. Bende bebegimi grmeye calsiyodum erken dgdugu icin oda memeyi tam tutamiyodu onu kullaniyodum o platformu genisletmistim oradan kafami egince bebegimi gruyordum bnden bskasida gremiyordu. Ya oyle olanlardan bulursun illa ki ondan al ya da kndin oraya elastik haff kalin birsey dik yarim ay seklinde dursun gr bebegini.
irmiiik13 Dilber ebebekten öyle aldım ama kenarları cok açık sanki biraz kaysa gözükcek gibi. Bende kocaelide oturuyorum yakışanlar nerde tam olarak?
Dilber irmiiik13 anaa :)) carsida akca cami var belsanin yukari carprazinda hemen karsi sokaginda kaliyor. Byle sus esyalari hediyelik esyalar satan bi iki dukkan varya hemen onlarin yaninda iste. Bayagida uygun ben bebegin ceyizini ordan duzmustum