Elvanylmz SMA (esema) mı ? Aptamil mi ? ben sma kullanıyorum ama kılo yapıyo mu bılmıyorum daha 10 günlük , haftaya kılosunu ogrencez kılo almıs mı dıye
VERA19 Elvanylmz Her bebeğe aynı mama yaramıyor maalesef.O yüzden bu konuda ne dense yalan olur.Ben kızımda Similac ve Aptamil den memnun kaldım,sma kullanmadım ama belki de size sma çok iyi gelecek🤷🏻♀️ Kilo konusunda doktorun da fikri önemli umarım maması yarar yavruya🐥
canparcam123 Elvanylmz sma kullanan arkadaşlarım çok memnundu bende onların tavsiyesi ile ilk günden aldım fakat oğluma daha sonra reflü teşhisi konuldu 4aydır reflü maması ile 500 gram almış kusmaları azaldı gibi tekrar sma ya geçecem..her bebek aynı değil ama genelde aptamîl kusma ve gaz yapıyor deniliyor
iki_erkekannesi31 Elvanylmz hipp combiotik 👍bence en güzeli. 15 günlüktü brbeğim memryle birlikte başladık. 10 buçuk aylık olana kadar kullandık. Ama çok pahalı. O yüzden aptamile geçtim bi tık daha uygun diye. Hipp belki çok kilo aldırmadı ama önemlinolan kilosu değil bence. 9 buçuk ayından itibaren desteksiz ayakta duruyo maşallah ama henüz yürümedi (10 ay 19 günlük). Yani hipp çok güzel bir mama. İlk oplumu aptamille büyütmüştüm. Tombik bi bebekti ama bunun kadar hareketli değildi.
Deletedmom414 Sma güzel kilo yapıyor bebeğim prematüre doğdu hem süt hem mama verdik. 2350 di bi ayda 4 kilo oldu.
89Kbr Kilodan ziyade gaz be kabız yapmayanı bulursan ne ala.. 47 günlük olduk hala net bi Mama tüketemiyoruz. ya çok gaz yapıyolar ya da kabız😑😑
89Kbr Elvanylmz mama adı önermedi. hepsi her çocukta farklı etki yapar sen deneye deneye bulacaksın dedi.. gerçektende doğru yani birine gaz yapan mama diğerine yapmayabilio