Deniiz Aysima2020 kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor ne yazık ki boşverin takılmayın onlara kilosu gayet iyi bence
Merveymn Deniiz oğlum şuan 7ay 18günlük 7aylık kontrolünde 8kilo 75cm çıktı doğum kilosu 3.100gr idi 2800gr hastaneden çıkmıştık canım emiyor ve ek gıda yioruz çok fazla hareketli olduğu için kilo tutmuyor maalesef ki ama olsun sağlıklı olsun 🧿👶🏼💙🥰
Kbrrrrr Sinemalya ek gıda sevdi mi acaba benim kızımda çok iştahsız. Mama kullanıyoruz 120cc içiyor 1 öğünde asla ek gıda yediremiyorum :( sadece tadına bakıyor
Sinemalya Kbrrrrr pek sevmedi yinede alıştırmaya çalışıyorm çok sıkmadan anlamadm bnm kızım 120ccden fazla içemiyor midesinimi öyle alıştırmış ek gıdada yemz mamada🤷🏻♀️
Kbrrrrr Sinemalya ek gıda çok zor bi süreçmiş. Günde kaç öğün veriyorsunuz. Benimki yemediği için 2 kez teklif ediyorum zorla sadece tadına bakıyor üzülüyorum
Sinemalya Kbrrrrr gündz 3öğün veriyorm gecede mama veriyorm ek gıda severek yemiyor aama ısrar edince mide bulandırıyor o yüzden pek ısrarcı davranmıyorum
FulyAtik Deniiz 6 aylik kizim 2730 dogmustu suan 7200 boyu kilosuna oranla bodur kalmis ama atak yapar uzar sorun etme dedi dr o yuzden kafaniza takmayin…
goncali Deniiz bende bu doktorları anlamıyorum. Ya benim oglum 5.5 aylık 10 kilo bana bunu demediyse dr. Size nasıl der. Niye anneleri tedirgin ederler. Sadece emziriyorum. Boyu 70 cm. Kilosu 10 obez niye olsun. Hic takmayın
614408eoa Deniiz hayır gayet normal çocuğunuz bunun dişi var emeklemesi yürümesi var ne kalacak sanki onlarda bnm kızm bıgn tam 8 aylk oldu 10 kilo 200 gram doktoru önden gidiyo dedi ama kalıcı değildir o kilo lar merk etmeyn
yarenim_1231 Deniiz obez mi😁kızım 5.5 aylık 9600 grm 2800 doğmuştu sadece anne sütü aliyor kimse bna obez olur demedi boyu kaç cm
Deniiz yarenim_1231 69 cm evet obez olur boyu kilosuna göre kısa kalmış diyip diyet listesi bile verdi