Annee3 Kızlar mastiti geçirecek yöntemleriniz neler oldu resmen avucum kadar sertlik var emzirirken ken ağrı oluyo
ilknurgoksu Annee3 kızarıklık vs varsa doktora git kesinlikle ihmal ettikçe daha da sertleşir iğne yaptırmıştım ben
Hlal Annee3 ayyy bende olmuşdum geçenler de ateş yapmisdi ağlaya ağlaya sagmisdim çok kotu bişi yaa sağlık ocağına gttim krem yazdı Ogün geçirdi acısını emzirdim kızımı biguzel,,,,ay maf olmsdum yaaa o krem kurtaricim
Mendeburgelin Annee3 ben de iki gün önce oldum Ateş bağ ağrısı felaketti. klasik,havlu ütüledim koydum ,sıcak su torbası koydum ,sıcak duş aldım ve duşta zeytinyağlı sabun ile masaj yaptım. Bir an önce Allah şifa versin
rukiyesare ben youtube da video izledim onu yaptım ve geçmişti. birde annem göğsünün ucundan tut ve salla dedi bunu da yaptım tam 2 gün de geçti gerçekten acı veriyor ama
Yorguun Geçmiş olsun hemeb vakit kaybetmeden gir duşa sıcak suyun altında sağ canim acisada boşaltmaya bak ve bol bol emzir cnm birde lahana ile soğuk pres yap buz gibi lahanayı göğsüne köy ateşini alsin
Annee3 Yorguun çok teşekkür ederim duş aldım sabun ile ovdum sıcak su torbası yaptım ateş yok elhamdülillah şuan için
Meftunbade Annee3 korkma o kadar değil iğne veriliyor sadece ama erkenden önlemi almak lazım ben hastanede yatarken mastit olmuştum ebe sıcak suyla masaj yaptı bol bol ve pompayla sağdım
rukiyesare benim ateş ve kızarıklık vardı ilk hamileligim bilmediğim için anneme sordum bu videodakilerin hepsini yaptım ve göğsümü salladım genellikle o göğsümü emzirdim. birde batıl bir inanç ama görümcemden duymuştum. duşta o niyetle saçlarını tariyormussun ve geçiyormuş 🤔
BBK Annee3 beyaz lahana yapragini koymanizi tavsiye ediyorum ben öyle kurtuluyorum mastitten birde dusta sicak suyla masaj yaparak sagmak
Kiviefe Annee3 dusa girin mumkun oldugunca emzirin,sagip bosaltin. Atesiniz varmi bende olmustum cok zor bol bol emzirin oyle kurtuldum acikcasi gecmis olsun. Beyaz lahana yapragida iyi gelir diyorlar ama bilemedim.
Efe123 Çok şeyi deneidm duş sağma sallama saçınla tarama falan bu bulaşık süngerleri var ya kullandığı n ama hatta onu göğsüne sür bak gör nasıl rahatlıyosun doktora gittim krem ilaç falan verdi onları kullanmadan bunu söylediler yaptık ve geçti. İnanır mısın 80 beden göğüslerim öyle şişti ki 100 beden taktım o dönem ve şuan çok kötü çatlak izleri sarkikligi falan çok kötüydü yani demek istediğim o benim öyle geçti çok şükür inanarak yap
Hlal Annee3 kesinlikle al ondan benm mastiti o geçirdi acısını aldı Ogün çok rahatladım yaaa bende çok çektim bu meme acısından 😐bileydim ilk aylarda.alrdim