Zebra Bebeğimin kusması var birde burun akıntısı tıkanmasın diye yastıkta yatırıyorum ama eğrim büğrüm içim rahat değil. Reflü yastığı kullanan var mı ? İyi oluyor mu? 3 aylık bebeğede olur mu? Bide hangi marka?
Alaz Zebra reflü yatagı almana gerek yok yastıkta kullanma yatagı alt kısmından yükselt baş kısmını hem düz yatmış olur hemde başı yüksekte olur
[silindi] Zebra ben doğduğu günden beri kullanıyorum çok memnunum ama kayma problemi oluyor o yüzden yatağın ayakucuna yastık koyuyorum
Cimcime Ben ilk günden bu yana kullanıyorum 5 ayımızı bitirdik sevi bebe almıştım internetten gayette memnunum son 1 aydır üzerine yorgan serdim yan boşlukları doldurdum öyle kullanıyorum birkaç daha kullanırım sanırım
Yamalokko Benim bebeğimde çok kötüydü reflüsü vardı bir kaç kere kusmuğuyla boğulma tehlikesi yaşadı ben e bebekten aldım markasını hatırlamıyorum ama gösteriyorlar hemen oğlum 6 aylık hala onu kullanıyorum baya işe yaradı en azından rahat uyudu tehlikesiz şimdide ayağımda sallamak için kullanıyorum tavsiye ederim
Zebra Kimee cevap vermedi sanıyordum😁 Bende aldım moje marka inşallah işe yarar. Yan destekleriyle sığmıyor gibi yatağa ama hayırlısı. Oğlum beşikte yatmıyor yanımda yatıyor babayı da kovduk😅O yüzden yanlarını dolduramam ama bakalım
MiU Zebra Bende aldım ama kızım hiç sevmedi maalesef. Ne zaman yatırsam kısa süre sonra ağlayarak geri uyanıyor. Ondan yatağın altına birsey koyup yükseltin bende ilk önce. Severse, rahatsız olmazsa alın yatağı.