Annnisshhh Kızlar bebeğim son üç gündür çok uyuyo sizin bebekleriniz ne kadar uyuyor uyandırsam mı bilemedim emŞrmeye çalışınca ağzını da açmıyor napıcam
bebisimbenm Annnisshhh canim hic karışma uyusun ihtiyacı var ve vücudu rahat olduğundandır ben de çok uyuyunca aaa uyufu uyandırym falan diodum ama hata olduğunu zamanla anladim..
busraerdi Annnisshhh benimkide maşallah saat bası uyanıyo 😳 önceleri bende 2,3 saatte bi kaldırıyodum emiyodu geri uyuyordu şimdi saat bası
Aselll 2 bucuk 3 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekli yoksa sarılık oluyor açlık kan seylerı dusuyor bu daha cok uyku yapıyor bız buyuxden hastanede yattık hemsıre ve doktor tavsiyesi 3 saatte bir uyandırıp emzirmek ac olsa uyanır laflarına bakmayın bende o laflara bakıp cocugu uyandrmadım 5 gun hastanede yattık açlıktan kan seker dusmus ve bu devamlı uyku yapmıs bebegıme
Cansuaysima Aselll kaç aylıkken düştü kan şekeri acaba 3 aya kadar gece beslenmesi yapılmalı ama 3 aydan sonra gece uyuduğu sürece uyandırmaya gerek yok benim Bebeğim 5 aylık oldu yaklaşık 1 2 aydır uyuduğu sürece gece vermiyorum mama acıkınca kalkıyo zaten
Akcaseda Annnisshhh kakasını yapıyosa cişini de yapıyosa yeteri kadar doyuyodur benim göğüslerimde yumuşak ama kakasını çişini yeteri kadar yapıyo kilo alımı da normalse doyuyodur ☺️
Deryammm Benim bebeğinde uykuyu sevmiyor malesef 1 saat uyuyor uyaniyor bidaha uykuya dalmak icin 2 saat geçiyor tekrar 1 saat falan uyuyor uyanıyor. Keske 3-4 saat uyusa..