Mom022 Merhabalar artik kullanmadığınızdan dolayı satılıktır. Cift yönlüdür. Pusetle beraber katlayabiliyor. Ürün özelliklerine internetten bakabilirsiniz. İstanbul Kartal’da elden teslim edeceğiz. fiyat son 450 TLdir.
Kriss Mom022 canım ben almak isterim. Sadece urbo 1 mi 2 mi diye geçiyor. Özelliklerine bakmak istiyorum.
Mom022 Aisehuma malesef. Adaptörü ve puseti ayrı satılıyor fakat çift yönlü olduğu icin doğumdan itibaren kullanılabiliyor.
Mom022 Kriss bu canım. Urbo 1 olarak geçiyor ama sadece 2 üretiliyor. Tek farkı tentesinde fermuarlı bir kısım var iceriyi görmek için file çıkıyor o kadar. Bunda ise gözetleme penceresi var sadece
Kriss Mom022 evet istanbulda kadıköy modada oturuyorum. Ama bebekle haftaiçi gelmem mümkün değil.. anca haftasonu eşimle gelebilirim.
Mom022 Kriss kayinvalidemler de Kadıköy çilek sokakta oturuyorlar ☺️ Eşim geç çıkıyor Bu aralar kim daha erken müsait olursa haberleşiriz o halde ya siz gelirsiniz ya biz getiririz :)
Kriss Mom022 tamam olur 😊bir de eşim sooruyor bi yerinde hasarı var mı ve açılıp kapanması kolay mı diye? Siz memnun muydunuz?
Mom022 Kriss kızım artık büyüdüğü icin satıyoruz severek kullandık hiçbir sorunu yok zaten denemeden vermem Benim kızla denersiniz çok rahat sürüşü var ben de anneyim kendim alacakmış gibi anlatırım her şeyini :) Arabayı da bilen bilir tank gibidir kolay kolay bozulmaz
Kriss Mom022 evet mamas papas iyi bir markadır. Açılıp kapanması nasıldır peki? Tek elle yapılır mı? Baston tipi miyani?
Mom022 Kriss kapatırken iki taraftan tutmak gerekiyor bebek içindeyken kapatilabiliyor. Açarken de tek elle mandali kaldırıp açılıyor
Kriss Mom022 kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum foruma.. siz verin diğer arkadaşlara benim malesef gelip alacak vaktim yok 😕 iyi geceler dilerim