Gizemre İki gündür çok huysuz atak mı acaba uykuya dalamıyor sürekli ağlıyor kucak istiyor kaç gün sürecek acaba öncekiler 2 gün sürüp bitiyordu ama bukadar ağır geçmiyodu bu kez hasta gibi davranıyor herşeye ağlıyor hiç keyfi yok
seydaanur Gizemre 19.haftaya kadar sürüyor 17. hafta en sıkıntılı süreç olarak gözüküyor harika haftalar uygulamasını indirirseniz daha kolay takibini yapabilirsiniz ☺️💕
Sarebaby Gizemre bebeğimde 13 haftalık bir haftadır huysuz yerde durmuyor kucakta durmuyor emmek istemiyor uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım 🤦♀️
Gizemre Papatyam hmm anladım çok teşekkürler uykudan birden ağlayarak uyanır mıydı ya da uykuya dalarken sürekli ağlar mıydı
Hayal123 Sarebaby aynı durumdayız canım 13 haftaligiz ver süreli huysuz ve ağlıyor her şeyden sıkılıyor.. sizdede ağlama var mi
Sarebaby Hayal123 sürekli ağlıyor mızmız elektrik süpürgesiyle emzirdim ve uyuttum akşamdan beri elektrik süpürgesi çalışıyor anca onun sesiyle sakinleşti 🤷♀️
Gizemre ebrupoyraz of of Allah yardımcımız olsun bu çocuk böyle keyifsiz olunca herşeye stres yapıyorum