LivaElif Kızlar merhaba;kızım 3 ay 4 günlük kucagımdaylen hep kafasını sol tarafa yatırıyo sallanan beşiğine de koydugumdan kafa hep solda oluyo bilgisi olan varmı?
Emine35 LivaElif benim kızım da 1 aylık hep sağa yatar dün doktora gittik kafası yamuk biraz solada yatırın dedi 3 aya kadar düzelir dedi artık dikkat ediyoruz hep sola yatıracağım bundan sonra kafası şekillensin 🤦🏻♀️
gezentianne LivaElif Doktora götürdünüz mü? muhtemelen kafa şekline bakıp biraz sağa da yatırın diyecektir
LivaElif Bizimki geceleri hep sola yatıyor ben ondan diye düşünüyorum ama aklımdada boyun kaslarında bi sıkıntımı var acaba diye geliyo😞
LivaElif nilay35 gündüzleri sırt üstü yatıyor geceleri sola yatıyor. Sağa yatırayım artık teşekkür ederm🙏
gezentianne LivaElif iyi bakmamıştır bizimki hep kafasını iyice inceliypr hatta bu durumlara takılmış öyle söyledi 😀 ben hep bi sağa bi sola yatırdıgımı dişiniyordum sağa cok yatırmışsn dedi biraz sola yatır yamulmasn dedi
LivaElif gezentianne 😊 tek sorun sağa ve sola yatırmaksa sıkıntıı degil benim aklıma hemen en kötüsü geldi ah biz anneler 😞😊
gezentianne LivaElif Yok aklınıza kötü birşey getirmeyin 🥰 Bebekler her şeye çabuk alışıyorlae üç beş gün sağa yatsın hemen ona alışır