Mervecik95 3 gün önce sezeryan oldum bantı çıkardıktan sonra duşu nasıl almalıyım yine kaptmalı mıyım birşeylerle acaba ?? Kapatmasam bişey olur mu
yigitalpinannesiii Mervecik95 ben ilk banyoyu bantla yapmıştım sonrasında çıkardığında normal herzamanki gibi düş aldm
minnoskizinannesi Mervecik95 normal alabilirsin bantsız duştan çıkınca o bölgeyi fön ile kurut ıslak kalmasın
Minnakseven Mervecik95 bantla duş aldım sonra kolayca çıktı bant ıslanıp.bebegimin göbeğine sıktığımız alkolden sıkıp kuruttum
btlknn Bende ilk banyoyu bantla yaptım doktor da bantla yap demişti duştan çıkınca da her ihtimale karşı saç kurutma makinası ile kurumuştum
canevlat Mervecik95 banti çıkar artık bende 1 hafta sonra banti çıkarıp yaptım takmadım bı daha sadece kurulayip batikon sürdüm
Damla93 Mervecik95 normalde o bantın 1 hafta çıkmaması lazım bantla duş alınıyo daha çok yeni korumak lazım dikişleri
minesz21 Mervecik95 bende bant yoktu canım 3. Gün eve gelince hemen yapmıştım dikişli yerini kuru tutmak önemli sadece geçmiş olsun 😘
Mom0870 Mervecik95 kapatma hiç canım gir duşa ama güzel kurula bana hiç bant yapıştırmadılar 2. Gün banyo yaptım 🌺
Kumrununtanesi Banti cikartmami öyle duş almamı söylemişti doktorum ama fıskiye ile almadım duş. Beni ânnem yikamisti kova ile 😂 Allah ondan razı olsun.. ki en mantıklısı oydu. Ben bakamıyordum bile dikiş yerine.
Rabiabebek12 Mervecik95 biz ne desek bos bence cunku kerkez farkli bisey soyler ama en iyisi sizin doktorunuza sormaniz bence bende tanidiklarima cok sordum bu soruyu ama en iyi yaniti doktorumuzdan aldik 🤞🤗
Mentuglale Mervecik95 bende 4 gün önce sezeryan oldum ikinci gün bandı çıkarttılar agrınız devam ediyor mu ben yürümekte zorlanıyorum
Busrammesut Hastaneden çıkmadan önce pansuman yapıp su geçirmeyen bant yapıştırdılar ben öyle yaptim 1 hafta sonra kontrole gittiğim de doktor çıkardı ve bu şekilde alabilirsin dusu demişti bana
Busrammesut Hastaneden çıkmadan önce pansuman yapıp su geçirmeyen bant yapıştırdılar ben öyle yaptim 1 hafta sonra kontrole gittiğim de doktor çıkardı ve bu şekilde alabilirsin dusu demişti bana
Zeynept Mervecik95 bende bant 1 hafta durdu bende bantla 2-3 defa duş aldım. Daha sonra bantslz yıkandın ama güzelce kuruladım pamukla