Kucukkalbim Merhaba anneler bu sayfadan çorba siparişi verenleriniz oldu mu?Aldıysanız hangi çeşitleri sipariş verdiniz memnun kaldınız mı tat olarak nasıllar acaba 🤗
Rmysamiranakyuz Kucukkalbim brokoli çorbasını ve sebze çorbasını almıştım bide bisküvisini gayet güzeldi hepsi
saripapatyam2 Kucukkalbim bir çok çorbasını almıştım ama brokolili pirinçli bir çorbası vardı oğlum bayılıyordu. Birde bebe biküvileri çok lezzetli ben bile yiyordum 😋
Badeask Kucukkalbim ben nerdeyse bir çok çorbasını aldım hiç birini sevmedi kızım sadece bebe bisküvisini sevdi boşa para verdim yani pişman oldum
Kucukkalbim Rmysamiranakyuz Afiyet olsun miniğe 😋 bende sipariş vermeyi düşünüyorum da peki kerevizli olanı denediniz mi ağır kokuyormuş ondan emin olamadım
Rmysamiranakyuz Kucukkalbim kerevizli denemedim ama evde kendim yApıyprdım çok ağır kokusu yok ama diğer çorbalar gibi de değildi tabi
Kucukkalbim Rmysamiranakyuz Aynen canım çorbalarına kerevizi çok kullandım gayet güzel tadı kokusu oluyordu yorumlarda birçok kişi ağır kokusu var diyince içime sinmedi bi soruyum dedim sana saolsın 😘
Kucukkalbim saripapatyam2 Süper genelde brokoliyi sevmezler ama 😂 afiyet olsun canım bende kuzuma alayım o vakit teşekkürler 😘
Nisa6701 Badeask benım kızımda ole hıcbırıne sevmedı valla tadlarıda pekte guzel feıl sahsen ben bıle tadına baktıgımda kotuydu bebek nasıl yesınkı dedım
Kucukkalbim Badeask Anladım canım tadı çok mu kötü ki ilk etapta 1 2 çeşit almak mantıklı o zaman teşekkürler 😙
Badeask Kucukkalbim yani 1 2 tane deneyin aklınızda kalmasın ,bana kötü geldi tadları açıkçası zaten kızımda hiç yemedi ki öyle çok iştahsız bir bebek değil ama tabi sizin bebeğiniz sevebilir bilemem🤷♀️