Betull312018 Kızlar bez olarak ne kullanıyorsunuz biz 2 aylığız molfix kullanıyorduk 3 numaraya geçtik bu sefer sleepy aldım kullanan var mı
Ozgezafer Betull312018 ben prima premium care kullanıyodum numara arttıkça sayı azalıp fiyat artınca bu ay canbebe aldım taşırma falan olmadı ama genede içime sinmedi
ayis Betull312018 bende sleepy le başladım sızdırdığı için molfix e geçtim şimdilik memnunum bende 3 numara alıcam artık
Ece06 Betull312018 bende molfix kullanıyordum hatta bir numara dahi büyük takayım dedim full sızdırdı yine arkaya doğru ama sonra sleepy denedim çok memnunum 4 numaradayım henüz
Betull312018 Ozgezafer biz 9 gün yoğun bakımda kaldık orada canbebe kullanıyorlardı sormuştum memnunuz senelerdir bebeklere hep bunu kullanıyoruz demişlerdi
KeremAnnesi Prima molfix sleppy hepsini kullandım. Primada kanserojen madde diye bıraktım. Molfixte kaka çok cıktı bide bedenleri çok sıkı.sleppy sürekli çiş taşıyor (Bebeğim erkek, kızlarda sorun olmuyormus diye duydum). Suan canbebe kullanıyorum hem fiyatı uygun hem taşırma 0👌 Hem cebe zararı Yok hem de sürekli üst değiştirme derdi bitti. Tavsiye ederim