Cemros Arkadaşlar bebeğim doğalı 1 ay olucak doktor ayı dolunca kalca ultrasonu ve göz muayenesi olsun demişti.dogum yaptığım hastaneyi aradım ücretiymiş.ultrason 150 tl .goz muayenesi de o civarlarda bir rakammış.sizlerdede bu şekilde ücretli mı oldu .
eymenkerem Cemros 150 iyiymiş ben 250 tl ye yaptrdim kalça ultrasonu nü 🧐 ayrıca 5 dk bile sürmüyor çok para alıyorlar aslında.
ilknurgoksu Cemros evet ücretli ama biz doğum parasının içindeydi işitme testi de dahildi göz muayenesi için erken değil mi işitme testi yapılacaktır
eymenkerem ilknurgoksu 1. Ay kontrolünde göz muayene de var artık erken değil. Göz dibi muayne filan yapılıyor. Önemli kaçırmayın siz de.
ilknurgoksu eymenkerem yeni sistem mi? 11 aylık olduk biz🧡 1. Ayında sadece işitme ve kalça ultrasonu çekildi 6 ayda göz muayenesi dediler ama 4.ayda bir problemden dolayı girmiştik o zaman yapıldı
Oznurckose1 Cemros bende 60 lira gibi bir rakam vermiştim.çekildikten sonrada çocuk doktoruna gittik onada 160 lira verdik göstermek için
Deletedmom311 Cemros bu tarz testleri devlette yaptrmak dha mantklı hem ücretsz 1 dk bile sürmedi kalca usg
2prensesannesii Cemros özel hastanelerde evet ücretli ama ben 30 liraya yaptirdim biraz uçuk fiyat vermisler
eymenkerem ilknurgoksu yanı ne zaman dır uygulanıyor bilmiyorum 42 gunluguz biz. Işitme testi 4. Gün yapıldı. Kalça usg ve göz muayene de 1. Ay rutin kontrolde iştendi çocuk dr u tarafından. Belki hastaneden hastaneye farkediyor olabilir veya yeni geri çekilmiş olabilir göz muayene.
SnmMnss Bizde yaptırdık 175 verdik göz muayenesi de yaptırdım prematüre olduğu için iki defa ROP muayenesine girdik ama özelde yapan yer yoktu mecbur Ünv götürmüştük
Esarikayy Cemros ben bebisle bana sağlık sigortası yaptırmıştım doğduğunda. Hemde çok düşük bir ücrete. Hiçbir tahlil ve görüntülemeye muayeneye fark dışında para ödemedim
Cemros Esarikayy benim özel sağlık sigortam var bebisede yaptircaktim bu hafta.yaptirip öyle gideyim bende hastaneye sanırım 5-10 gün geç yaptırmaktan birşey olmaz
MiraysMutti Isitme testi dogdugu gün yapildi. Biz de pazartesi yaptircaz usg ozelde 180 tl.'Tekirdağ’da’.
Elifeminask Cemros canim.bu tarihi biz takip ediyruz demi. Cock doktornuz mu dedi 1 ay dolnca gel dye
Elifeminask Cemros canim.bu tarihi biz takip ediyruz demi. Cock doktornuz mu dedi 1 ay dolnca gel dye