Zask Cnprtk Evde sıkılmış meyve suyu ile veriyorum. Hatta üç dört damla portakal suyu ile. Emilimi artırıyor C vitamini.
Ygzmomss Cnprtk biz ocean microfer kullanıyorız tadı çok güzel oğlum severek içiyor vişneli gibi benimmtadına bakmışlığım var😅
Duriko Cnprtk valla ben direk çay kaşığına damlatıp ağzına döküyorum bi anda 😄 sonrada su veriyorum hemen. İçmemezlik yapmadı yada zorlanmadı
Ada1311 Hangisini kullanıyorsun canım? Değiştirebilirsin damlayı. Ben ocean kullanıyorum içinde çubuğu var direk boğazına doğru ona fırsat vermeden veriyorum 😄
Cnprtk Ada1311 newvit kullanıyorum ama hepsi çok kötü diye biliyorum üstüne su verdm mecbur ağlıo sürekli
balannesi_ Cnprtk doktor bu şekilde vermemi özellikle söyledi kabız falan da bu şekilde çok yapmaz dedi meyve püresi ne kat yada meyve suyuna dedi bende en başından beri öyle veriyorum sadece 4. Ay normal verdim sonrası hep meyveyle
Kuzey19 Cnprtk bize doktorumuz adefer+2 verdi demir ilaci ve portakal aromali o kadar severek iciyo ki sisesini gorunce heyecandan eli ayagi durmuyo bence bi dene mis gibi portakal kokuyo