yagizefesmomm Kızlar bebeğim 5ay 20 günlük ek gıda zamanı gelıyo ama nasıl baslıcam tadımlara? Mesela patates haşladım ama çocuk onu sıvı şekilde alması gerekmıyo mu neyle sulandırcam suyla mı anne sütüyle mi ?
KuzeyinAnnesii07 yagizefesmomm herşeyi genel olarak buharda pişirmeni öneririm. Kabak havuç patates vs sulandırmak için içme suyu kullanabilirsin ben öyle yaptım. İlk yoğurt tattırmıştım sonra yoğurtla kattım onları 3 gün kuralından sonra. Sonrada kabak havuç havuç patates vs öyle gittim
Kiviefe yagizefesmomm sebzeyle baslayin anne sutuyle olur kaynamis sogumus suyla olur o size bagli yogurt suyu olur iyice ezin. Afiyet olsun 😌
yagizefesmomm KuzeyinAnnesii07 bunları çorba gibi sulandırmam gerekiyor ama değil mi püre verilmiyor hemen galiba
KuzeyinAnnesii07 yagizefesmomm ilk püre olarak verdim hepsini sonra karıştırıp püre yaptım sonra çorbalarla tamamlamıştım
mystery34 yagizefesmomm ben ilk patatesle başladım ama tam bir facia oldu kustu size tavsiyem havuçla başlayın. Ben suda haşlıyorum ama buharda sa pişirebilirsinzz. Sonra blender yapıyorum. Ama çok sulu değil kovanla ve pütürlü oluyor. Kabak patates havuç çok seviyor . Taze fasülye ve semizotunu da tatlandırmak için yine havuç koyuyorum.
isill yagizefesmomm yeni basladim ilk tatli patates ile basladim sonra havuc snra kabak smdi taze fasulye veryrm buharda pisiryrm kendi suyuyla haff sulandryrm ama ben blender ilk 2 gun yaptm snra catalla ezmeyi terch ettm puturluye alssn dye sebzelerden snra meyveye gccm snra yogurt lor peyniri yumurta sarisi vs