Tgbrl Sznasl bizde hipp kullandık alerjimiz ortaya çıktı daha bi kızardı çocuk dr da hipp alerjik dedi 🤷🏻♀️
ozgeya Sznasl evet içerik olarak en temizi,içerisinde kullanılan yağlar organik,glikoz şekeri değil olması gereken laktoz şekeri var ve nişasta yok.
Sedoliii Hipp diyorlar evet ben ilk doğuşundan aptamil verdiğim için birakamadim kabul etmedi başka mamayi ama şikayetim olmadi benim şükür bebeğim 4 aylık bu arada
Sznasl [bilinmeyen] evet aptamil için çok şekerli diyorlar bnm kızıma bn kullandım 2 ay düzenli kullanmadım gerçe arada bi öle hızlı kilo almadı bgn bunu denemedim tadını sevmedi ya geri itip druyo biberonu aptamile alşmş baya
meritt Sma ve smilac dışındaki bütün mamalar tatlıymış. Anne sütüne en yakın mama bu ikisiymiş. Eğer azda olsa sütünüz varsa emziriyor yads sağıyorsanız. Bu ikisinden birini tercih edin. Yoksa bebek mama tatlı olursa anne sütünü reddedip hiç istemiyor olabilirmiş.
Ckr Hipp gaz ve kabızlık yaptı. Aptamil aşırı şekerli ben vermek istemedim. 4 aydır sma kullanıyoruz hem besleyici hem gaz ve kabızlık sorunu yok.