Deletedmom23113 Merhabalar , bugün doktor kontrolümüz vardı , oğlum 5 ay 1 günlük, doktorumuz artık destekli oturabilir, oturtun arada dedi , hatta kontrol sırasında biraz yaptırdı , güldü hoşuna gitti oğlumun :) siz ne zaman başladınız oturtmaya destekli ? :)
Mom563 Deletedmom23113 buzim doktorumuz da destekli desteksiz 6.ayda dedi. 5 aylik olmamiza 3 gün var sadece kucakta oturtmaya izin verdi
Deletedmom283 Deletedmom23113 Benim oğlumda 5 ay 1 günlük :) Bir kaç haftadır destekli oturtmaya başladım gün içerisinde kisa süreli olarak 🌛
Deletedmom23113 Deletedmom283 ya maşallah ne güzel aynı gün :) evet zaten çok uzun süre oturamıyorlar dedi :))
Deletedmom23113 1prensannesi_ evet bugün sordum bizzat :) kendi de oturttu :) çok sevdi :) kısa süreli oturtabilirmiş destekli olacak :)
Deletedmom411 Deletedmom23113 aynıymış bebeklerimiz benim oğlumda 5 ay 1 günlük bugün bende doktorumuz gösterdi mideme poposunu dayıyorum elimle bacaklarını alttan gögüsünü üstten destekleyip oturtuyorum öyle yap dedi doktorumuz
Mirayimran Deletedmom23113 3 3 buçuk aylıkken kendini o pozisyona getiriyordu kucağımda sırtını yaslıyordum şimdi 5 aylık kollarına destek verip oturtuyorum ☺️
1prensannesi_ Deletedmom23113 Hmm gerçi ben oturtuyordum zaten de kimseye sormadan 😂 kambur olur demişlerdi erken oturtmaya başladım ben
1prensannesi_ Deletedmom23113 ama sadece kucagimda tabiki öyle koltuğa falan koymadim hiç daHa otursun diye