Busraae Pnck kehribar.bebek.kolyesi sayfasından verdim canım seltifikalı geldi satan bayan da cok ilgili tüm sorularıma cevap verdi ordan bakabilirsin
Yegino Pnck instagramda kehribar_dis_kolyesii Sema Güloğlu’ndan aldım ben memnun kaldım güvenilir bi site üründe sertifikalı ve bence uygun fiyatlı 👍
Asuman38 Pnck totsandmore den aldim %100 doğal ağaç recinesininden yapilmis kehribar kolye sertifikali ürünleri bende işe yaridi memnunum tavsiye ederim ❤️
Dogavesultan Pnck totsandmore dan aldım henüz gelmedi ama ablam ve bi arladaşım ordan almıştı çok memnun klmışlardı bende orda aldım bu hafta içi gelir sanırım
Busraae Pnck 120 tlye aldım 1 haftadır kullanıyorum herkes yorumlara bebegim sakinleşti falan yazmıs ama bu konuda pek faydasını görmedim canım ama elini agzına sokup damaklarını kaşıması salyasının akması falan azaldı
macakizi8 Vala alacaksan 200 liranın altında ki olanları alma sakın deneyimli biri olarak söylüyorum bunu
Yegino Pnck ilk dişlerimiz sorunsuz çıktı üsttekilerde kaşıntı var ama huzursuzluk ateş falan yok şimdilik 😊
Asuman38 Pnck bende 170₺ aldim pahalı olanlar bazilari takım bileklik ile satılıyor bazilarida mat veya parlak oluslariya ve taş sekilleriyle fiyati da değişiyor