Gulaybagay 3aylık tam bbeeğim beslenmesi hep mama 2 bazen 3saatte bir 120ml veriyorum sizce normalmi bazen saatte bir istiyor ana ozmn 120ml vermiyorum 90 yada 60 siz nasıl besliyorsnz bebişkerinizi
Tgb05 3 ay 21 gunluk bebegim daha dune kadar gunduzeri 2.5 saate 90 cc veritordum geceleri 3.5 saatte 120 veriyordum. Bugun gunduzleri de 3 saatte 120 vermeye basladim ama 10 cc falan icemedi. Az yada cok bebege gore degisoyor .120 yi tamamen bitirmeye basladiginda 150 verip ne kadar icerse ona gore devam edecegim
Gulaybagay Tgb05 120den faZla içmiyorda bide gexeleri en som birde yiyip yatıyor sbaah 7kadarmuyuyor uyandırmam gerekmi ki kimi diyor uyandır kimi uyandırma
Lokma Gulaybagay 2 ay 25 günlük bebeğim 2 - 3 saatte bir 120 hazırlıyorum bazen hepsini içiyor bazen 10 cc bırakıyor. Aylık kontrol de doktor geceleri 6 saate kadar uyanmazsa uyandırma dedi.
Lokma Gulaybagay bazı geceler benimki de uyanmıyor. Rahat 6 saat hatta daha fazla uyuyor bende dokunmuyorum. Bazı gecelerde 3 saatte bir uyanıyor. O zamanda uykulu olduğu için 90 ancak içiyor