Bsradkn Merhaba anneler herkes bebeğine keçi sütünden mi yoğurt veriyor yoksa inek sütünden versem olur mu
Bsradkn Aysegul1910 benim 5 buçuk aylık keçi sütü zor bulunuyor bide yaptım tutmadı inek sütünden yaptım tuttu keçi tutmadı
Ikizannesi2020 Bsradkn ben ilk defa dün keçi sütünden verdim canım bugün de yarım çay bardağı vericem doktorumuz alerji yapmadıysa sorun değil verebilirsin dedi
Bsradkn Ikizannesi2020 ben daha vermedim keçi sütü aldım mayaladım ama olmadı inek sütü mayaladım hep tuttu bu tutmadı
Aysegul1910 Bsradkn keçi sütü zaten çok cıvık kıvamlı oluyormuş ama hiç yedirmedim inek sütünden yapıp verdim bi sorun olmadı
Ikizannesi2020 Bsradkn benim ablamın iki tane keçisi var ona söyledim sağolsun küçük bi tencere de mayalamış dün birer kaşık verdim kuzulara ama biraz burun kıvırdılar umarım ilk defa yedikleri içindir o burunlar 🙄bakalım bugün napıcaz
Gamze_Defne Bsradkn 7 ay 11 günlük.Tadımlara 5 buçuk aylıkken başladık ve o zamandan bu zamana kadar öyle yapıyorum .Direk inek sürünü verirsen zararlı yoğurtta bir problem yaşanmayacağını söylemişti doktorumuz.
Bsradkn Ikizannesi2020 bende aldım mayaladım ama tutmadı havuç verdim sevmedi inek sütü mayalıyorum o tutuyor bu olmadı öyle verirlir mi acaba
Deletedmom_6 Bsradkn daha önceden sağdığınız sütünüz varsa derin dondurucuda anne sütünden de yoğurt mayalanıyor ben şimdiden süt stoklamaya başladım 🥰 bebeğim daha 2 aylık size fikir olsun
Ikizannesi2020 Bsradkn bi fikrim yok yoğurt konusunda benim ikizlerimden biri de havucu sevmedi hiç elma suyunu gayet güzel içti şimdi şeftali verdim onda da sıkıntı yok ama havucu neden beğenmedi ki🤔
Nursma Bsradkn ben koyun sütünden veriyorum kızımın süt alerjisi var inek ve keçi sütüne tepki verdi koyun denedim onu yiyor ve tepkide vermedi vücudu ☺️