Hmyr_01 Sağlık ocağında spiral taktıran var mı?memnun musunuz? 3 aylık iğneyi doktorum önermedi aylık iğnede süte geçiyormuş ilk altı ay vurma dedi.
Durum_m Hmyr_01 sağlık ocağında değil de aile planlamada taktırdım. Sağlık ocağındaki hemşire önerdi. Memnunum sorun yaşamadım
ElifKaraaslan Durum_m merhaba. Bir sorum olacak. Taktırmaya gittiğimizde hemen takılıyor mu? Yoksa başta test yapılıyor sonra mı takılıyor
Edanurtas6565 Bir sey soracağım eşim spiral takmamı istemiyor habersiz takmak istiyorum ilişki sırasındaki hissediliyormu?
Bilgehan Edanurtas6565 kaymadigi sürece hissedilmez. Kayarsa eşiniz acı hissedermiş, ebe öyle demişti
Edanurtas6565 Bilgehan şuan sanırım sizde takılı eşiniz hiç hissetmiyor sanrım bide burda sağlık ocağı takmıyor adetliyekn mi takılıyor
Bilgehan Edanurtas6565 evet. Eşim hissetmiyor. Bana Adetin 3.gunu gel demişlerdi. Adetli değilken de takılıyor. Ama adetli iken rahim ağzı daha açık oluyormuş. Onun için.
Bilgehan Edanurtas6565 alet içerdeyken bir rahatsızlık hissettim tabi. Ama çok kısa sürüyor. Toplamda beş dk ancak sürmüştür. Öyle aman aman da bir acısı olmadı
Edanurtas6565 Bilgehan inşallah bu ay bende takacam ama sağlık ocağı takmıyor eşimden habersiz de özelde nasıl takacam bilmiyorum
ElifKaraaslan Bilgehan erhaba. Bir sorum olacak. Taktırmaya gittiğimizde hemen takılıyor mu? Yoksa başta test yapılıyor sonra mı takılıyor
Bilgehan Edanurtas6565 neden takmıyor acaba sağlık ocağı.. evet hastaneye git gel ücreti vs derken diğer türlü size sıkıntı
ElifKaraaslan Merhaba. Bir sorum olacak. Taktırmaya gittiğimizde hemen takılıyor mu? Yoksa başta test yapılıyor sonra mı takılıyor?