Masalikoo Kızlar 8 günlük anneyim kızım gerinmeyi çok seviyor o sırada ister istemez irkiliyor uyku tulumunun faydasını görür müyüm,sanki onu sıkarmışım gibi hissediyorum
Usakliomer Masalikoo bebeginiz hayirli olsun🌹 biz kıştan beri kullaniyoruz üstünü açındığı icin ama havalar isindigindan beri kullanmiyoruz.. Kalin uyku tulumu bu mevsimde gitmez pamuklu kullanabilirsiniz
Meryem2020 Masalikoo e bebekte kundak gibi olan tulumlar var. Bacakları geniş serbest kalıyor sadece kolları kapalı onlardan alabilirsiniz çok işinize yarar. Hayırlı olsun bebişiniz ☺️
Masalikoo Meryem2020 çok teşekkür ederim ❤️Alıp deneyeceğim yoksa çok zor atlatıyorum acemiliğinde verdiği bir şeyle depresyon içindeyim resmen
Assl1han Ben ilk 25 gün kundak yapmıştım çok rahat oluyor ama sonra yapmadım şimdi 2 aylık uyurken elleri hareket edince uyanıyor. Şimdi de yarım kundak yapmak gerekiyor galiba ama daha hiç yapmadım
Masalikoo Assl1han sürekli uyanıyor benimde ne uykum ne yemek hallerim kaldı sürekli irkiliyor,e bebeğe baktım alt kısmı geniş rahat görünüyor
Assl1han Masalikoo al bi dene ya bütün anneler aynı galiba ilk başta benim de ne uyku ne yemek ne doğru düzgün duş keyfi 😔