Yasemin000 Elvin08 bunlar zaten normal kafada birinin söyleyebileceği şeyler değil akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Şizofreni bir ruh hastası bence.
Elvin08 Yasemin000 bende şikayet ettim ama sadece bırdan silinse ne olur adama inananları kime şikayet ediceZ.Çocuk yetiştiriyo böyleleri ve benim çocuğumun karşısına çıkma riskleri var
Yasemin000 zeynepalp yaptığı paylaşımlardan her şey beklenir İnan ki. islam dini akıl dini bilmeyen bi insan islamı böyle tanısa dinden soğur
Yasemin000 Mucizeem kesinlikle tek bir yorum aradım. sen ne diyorsun ne saçmalıyorsun vs yazan yok mu diye ama millet at gözlüğü takıp bu adama inanmayı seçmiş
nazanay Yasemin000 Profiline baktim simdi. Kendisi, ben sarlatan ve dolandiriciyim diye bagiriyor. Bio kisminda bilincalti terapisi, bilinaclti temizligi vs tarzi seyler yazanlarin cogu da boyle oluyor zaten. Hesabiyla ilgili bildirimde bulundum.
nazanay Elvin08 Saglik Bakanligi ile Aile ve Calisma Bakanligi’nin Instagram hesaplarina da bildirebilirsiniz. Bir aksiyon alirlar mi bilmiyorum ama umarim alirlar. Rezalet otesi bir sarlatanlik.
Meleksavskn Yasemin000 eleştirmemişsiniz de onun için sordum😂 burada aşı karşıtı şnsan da gördük ne bilim ummadığın taş baş yarar ya onu gibi bişey oldu bende de k.bakmyn😊
suheylam Yasemin000 babam ben 6 aylıkken ölmüş 5 kardeşiz en küçükleri benim ben 1 yaşındayken annem çalışmaya başlamamış ama bunların hiçbirisi hiç birimizde yok acaba bizde mi sorun 🤣🤣🤣🤣 tövbe bismillah bu nasıl bir beyin yapısı şaşırmamak mümkün değil 🙅♀️ 🙄🤪
nazanay MarlaSinger Oyle mi? Oyledir tabi, inanirim. Bu tiplerin ya maddi ya da bu tarz menfaatleri oluyor zaten. Pislikler.
Elvin08 nazanay bizim insanımız nasıl bir boşlukta onu merak ediyorum en çok ta…Bİldirsek bişey değişir mi bilmem ama keainlikle boş durmamak lazım.Nesil nereye gidiyo sorusu yerine kimin bu nesli yetiştirdiği çok önemli demekki